hpavictor Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Acum 30 minute, [i_unit] a spus: Nu, intreb pentru cultura mea generala, 30n60a4d mi se pare inferior. Radiatoare reci si neventilate, trafurile asemenea. Poze mai jos. Este destul de simplu de gasit schema acelui amplificator, o portiune chiar este reprezentata intr-una din postarile mele anterioare. Nu are pfc, este rezonanta, hb, +/-132v. E varianta cu doua trafo in paralel ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Eu am fost foarte multumit de prestatia HGTG30N60A4D, au fost urmatoarele IGBT folosite de mine dupa cele de la IR. Cam scumpe un pic dar robuste. Link spre comentariu
[i_unit] Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 28 minutes ago, Victor said: E varianta cu doua trafo in paralel ? Da Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Mulțumesc , acum știu ce să caut . Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Si ce era asa greu o adresa sau daca se considerata reclama, un PRINT cu pagina din G care o contine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 (editat) Se gasesc schemele. Editat Iulie 2, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Si de ce a trebuit sa-mi raspunzi d-ta, sa arati ca si la cautat scheme esti mai bun? Si ai editat si un raspuns din 3 cuvinte. Am inteles de la @UNIT ca se gasesc: (citat) Este destul de simplu de gasit schema acelui amplificator, o portiune chiar este reprezentata intr-una din postarile mele anterioare. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Scheme " xxx " se gasesc pe net la greu , dar acel manual service costa minim 300 € . Nu cred ca sunt multi români service-men care isi permit sa cumpere acel servicemanual si ulterior sa il faca public free online doar din manelism , pentru simplu fapt ca ei " are bani " si are " valoare " din aia mare etc . In conditiile in care toti sunt " smecheri " in mediul online si exagerat de tari in claxon si exagerat de " dăștepti " , dispare cooperarea tehnica frateasca . Nu ma certati , este o simpla constatare . Este parerea mea . Cei ce fac parte din clubul celor " informati " , nu accepta intrusi " cu atitudine " contrara . Asa cred . Cu deosebit respect , Victor . Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Treaba este ca, pe elforum (si nu numai) a inceput sa se prolifereze "vreau schema", "unde-i schema, sa vedem schema", si chestii de gen. Vorba lui Victor, nu exista va rog, multumesc, etc. Mai este un pic si se cere la imperativ ca si cum cine ar avea schema este obligat sa o puna. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Nu exista o solutie tehnica pentru lipsa de respect datorata lipsei apelarii repectuoase de genul " va rog frumos " si " va multumesc " . Pur si simplu nu costa nimic , doar orgoliosii manelisti vor interpreta altfel ... Hei , unde este diplomatia electronistilor ? Promit ca nu mai intervin in acest subiect . Cei vizati stiu la ce ma refer . Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Ce-ar fi sa va limitati la a discuta despre surse rezonante, si despre scheme care se pot posta public? Asa nu se mai supara nimeni... Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Nu , oare cat va costa sa tastati cateva cuvinte decente de genul " va rog frumos " si la sfarsit " va multumesc " ??? Imi pare rau , dar nu aici doream sa ajung . Viata e grea ... Nu eu decid viitorul . Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 (editat) Pe mine nu ma costa nimic, in subiectele unde am fost interesat in mod personal am solicitat in mod cuvenit asistenta daca a fost cazul. Aici am intervenit mai mult din punct de vedere administrativ, subiectul rezonanta nu ma intereseaza catusi de putin, daca voi experimenta vreodata ceva in domeniu, ar fi din pura curiozitate si nu as cere asistenta pe forum, ar fi inutil, interesele financiare sunt prea mari ca sa se posteze vreodata ceva cu adevarat util. De asta zic, hai sa lasam orgoliile si sa revenim la subiect, la sursa lui Maxente in cazul de fata. Editat Iulie 2, 2018 de Marian Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Corect , să lăsăm orgoliile , e OK . Mulțumesc tuturor , Victor Link spre comentariu
Akos Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Ca veni vorba de chestii tehnice, oscilatiile igbt(mos)-ului fara perla de ferita in poarta se vad pe osciloscop ? Se vede vreo diferenta cu si fara perla de ferita ? A constatat cineva vreo diferenta palpabila intre cele doua situatii ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum