Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Surse SMPS rezonante/cvasirezonante

Postări Recomandate

Acum 30 minute, [i_unit] a spus:

Nu, intreb pentru cultura mea generala, 30n60a4d mi se pare inferior. Radiatoare reci si neventilate, trafurile asemenea. Poze mai jos.

20180628_185002.jpg

Este destul de simplu de gasit schema acelui amplificator, o portiune chiar este reprezentata intr-una din postarile mele anterioare. Nu are pfc, este rezonanta, hb, +/-132v.

E varianta cu doua trafo in paralel ?

Link spre comentariu

Si de ce a trebuit sa-mi raspunzi d-ta, sa arati ca si la cautat scheme esti mai bun? Si ai editat si un raspuns din 3 cuvinte. 

Am inteles de la @UNIT ca se gasesc:  (citat)  Este destul de simplu de gasit schema acelui amplificator, o portiune chiar este reprezentata intr-una din postarile mele anterioare. 

Link spre comentariu

Scheme "  xxx  " se gasesc pe net la greu ,  dar acel manual service costa minim 300 € .

Nu cred ca sunt multi români service-men  care isi permit sa cumpere acel servicemanual si ulterior sa il faca public free online doar din manelism , pentru simplu fapt ca ei " are bani " si are " valoare "  din aia mare etc .

In conditiile in care toti sunt " smecheri " in mediul online si exagerat de tari in claxon si exagerat de " dăștepti " , dispare cooperarea tehnica frateasca  .

Nu ma certati , este o simpla constatare .

Este parerea mea .

Cei ce fac parte din clubul celor " informati "  , nu accepta intrusi " cu atitudine " contrara .

Asa cred .

Cu deosebit respect , Victor .

Link spre comentariu

Treaba este ca, pe elforum (si nu numai) a inceput sa se prolifereze "vreau schema", "unde-i schema, sa vedem schema", si chestii de gen.

Vorba lui Victor, nu exista va rog, multumesc, etc.

Mai este un pic si se cere la imperativ ca si cum cine ar avea schema este obligat sa o puna.

Untitled.jpg

Link spre comentariu

Nu exista o  solutie tehnica pentru lipsa de respect datorata lipsei  apelarii repectuoase de genul  " va rog frumos " si " va multumesc " .

Pur si simplu nu costa nimic , doar orgoliosii manelisti vor interpreta altfel  ...

Hei , unde este diplomatia electronistilor ?   

Promit ca nu mai intervin in acest subiect  .

Cei vizati stiu la ce ma refer .

Link spre comentariu

Pe mine nu ma costa nimic, in subiectele unde am fost interesat in mod personal am solicitat in mod cuvenit asistenta daca a fost cazul.

Aici am intervenit mai mult din punct de vedere administrativ, subiectul rezonanta nu ma intereseaza catusi de putin, daca voi experimenta vreodata ceva in domeniu, ar fi din pura curiozitate si nu as cere asistenta pe forum, ar fi inutil, interesele financiare sunt prea mari ca sa se posteze vreodata ceva cu adevarat util. 

De asta zic, hai sa lasam orgoliile si sa revenim la subiect, la sursa lui Maxente in cazul de fata.

Editat de Marian
Link spre comentariu

Ca veni vorba de chestii tehnice, oscilatiile igbt(mos)-ului fara perla de ferita in poarta se vad pe osciloscop ? Se vede vreo diferenta cu si fara perla de ferita ? A constatat cineva vreo diferenta palpabila intre cele doua situatii ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări