Vizitator blitzkr1egg Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Salut, Caut schema electrica pentrul cuptorul electric Samsung bf1c6g043 . Am cautat-o pe internet si n-am gasit-o. Postez aici in speranta ca cineva ma poate ajuta. Mersi Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Nu cumva e lipita pe interiorul carcasei ?? Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Spuneti ce defectiuni prezinta,poate va putem ajuta . Link spre comentariu
Vizitator Florin Pana Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Buna ziua !!!!Am de 5 ani un cuptor electric samsung BF1C6G043/BOL ,acum cateva zile a facut un scurt circuit la butonul de preincalzire si inca mege dar nu mai incalzeste ,nu arata nici o defectiune pe display ,ce ar putea avea ?????.Multumesc! Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Poate ajuta asta : https://elektrotanya.com/samsung_bf641fst_xeh-00.01.02.pdf/download.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum