Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce pret are asa un BIG mixer Behringer Eurodesk

Postări Recomandate

Cam cat ar costa un mixer ca asta?cat as putea da pe unu dinala,ca are cineva si nu are ce face cu el.....Astept pareri.... Nu mai stiu exact de care e, cred ca mx 2442A,am sa va spun deseara.Are si sursa de curent,aia e alta troaca separat.Deci cam cat sai dau pe el?

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Solim

6

• neinvins

4

neinvins,tipu ala e fiu lu nasumiu,si mixeru ala a cantat la un hotel din timisoara sambetele la nunti timp de vreo 6 luni.si sa bulit hotelu,si atunci unu din cantaretii principali l-a luat acasa si i la dat lui.Dar el il tine acolo numa ca sa se puna prafu pe el.Si mia zis mie sa il vand :yawinkle:

Link spre comentariu

asa .. deci tu esti omul de contact ...mai, pare interesant mixerul .. chiar foarte interesant ...in 2 sau 3 zile iti spun sigur daca il iau ..pana una- alta .. poti GARANTA ca funtioneaza PERFECT?

Link spre comentariu

neinvins,tipu ala e fiu lu nasumiu,si mixeru ala a cantat la un hotel din timisoara sambetele la nunti timp de vreo 6 luni.si sa bulit hotelu,si atunci unu din cantaretii principali,care e ruda cu acesta, l-a luat acasa si i la dat lui.Dar el il tine acolo numa ca sa se puna prafu pe el.Si mia zis mie sa il vand :yawinkle:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări