zal Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Ideia e că trebuie îmbinat utilul cu plăcutul, orice sculă veche are probleme tehnice, chiar dacă a stat nefolosită 3 decenii. De asta trebuie văzut înainte şi cît de accesibilă e în interior, ce piese foloseşte, etc. Prin sculă veche se înţelege desigur ceva ante digital. ............. Referitor la auzitul mai frumos, trebuie iar menţionat că fiecare firmă se lupta cu două extreme: să împerecheze sculele din lanţul produs cît mai bine şi să obţină un sunet atractiv ptr clienţi cît mai ieftin. De multe ori se corectau din partea de amplif diverse deficienţe ale boxelor, ale surselor de semnal vechi, care nu treceau de 15kHz, excepţie magnetofoanele şi pick-up-urile, etc. De aici şi legenda cu sunetul de firmă. Combinarea de scule diverse poate suna bine, rău sau exagerat de frumos, adică incorect. ........... Apropos, nici radio pe banda UUS nu trece de 15kHz, e limitat tehnic şi de convenţii internaţionate. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Eu detin de nou un Sony str dh500, pe aceleasi boxe n-am simtit diferenta de calitate, doar atat ca corectiile nu sunt atat de accentuate ca la ampliful tranzistorat cu care l-am comparat, asta-i singurul lucru care ma nemultumeste. In rest ce sa zic, zgomot de fond 0, are claritate si o rezerva de putere semnificativa la conexiunea stereo. E utilizat doar la filme 5.1, muzica ascult pe un amp cu Lm3886 + corector. Link spre comentariu
Vizitator ssorin29 Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Turcu Dan , cu sony, Am vb cu cineva care este destul de indoctrinat de aparatura audio, si mi-a recomandat sa nu cumpar ceva de genul ce ai tu , nu neaparat firma sony , ci aparate de genul modele noi, spune el ca sunt cutii de plastic cu piese de cacat facute de chinezi( cutii chinezesti) . de asta vreau ceva mai vechi made in Japan, chiar daca am riscul de a se defecta , ma pis pe ei de 400- 500 de lei , .... Link spre comentariu
turcu_dan Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Asa cum am spus, eu l-am probat pe muzica stereo si i-am dat semnal dintr-un Asus Xonat U7, din care am mai dat corectii, muzica se aude bine , fara diferente intre el si un Schneider TEAM 6035 A, care are 70W/canal, Sony depaseste ca si putere Schneider-ul, si se aude mai clar la volum mare. Desi nu-mi explic cum, pt ca Sony are la power consumption pana in 300W. In ceea ce priveste depanarea colegii au dreptate, e plin de smd-uri, integrate, etc.... probabil daca se strica, asa ramane. Si eu sunt pentru un amp stereo daca se vrea pentru muzica. Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 turcu_dan cum se aude LM3886? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum