Vizitator ssorin29 Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Salut, vreau sa imi achizitionez un amplituner sh, ma intereseaza cateva pareri buget undeva la 400 roni, vreau claritate si un sunet cald, nu ma intereseaza sa fie model mai nou, poate fi chiar vitange, si ma gandeam la Onkyo , denon, marant, hk, yamaha, ce imi recomandati>? am 2 boxe de 100W 8 omi Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Pai ... cam ce gasesti ! Cred ca ar fi mai bine sa efectuezi o " prospectare " ... si daca - ti face ceva cu ochiul , ai putea cere sfaturi punctual . Eu as lua Yamaha sau Onkyo ... ma rog , functie de model , stare fizica si tehnica , etc . Desigur alti colegi pot recomanda si alte marci ... chiar in afara de ce ai mentionat , recomandari la fel de pertinente . Aici este inclusa o doza mare de subiectivism , bazata pe experiente personale , etc . Spor ! Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 (editat) Oricare dintre firmele mentionate pot indeplini cerintele tale. Pune ochii pe anumite modele si hai sa le discutam. Ce boxe ai?Datele tehnice... Editat Decembrie 7, 2015 de Stefan Stefan Link spre comentariu
Vizitator ssorin29 Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Akai 8omi 3 cai Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 M.ai lamurit bustean. Ce scrie pe ele,model? Link spre comentariu
Vizitator ssorin29 Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 100 w nu sunt langa ele acum.....sunt luate acum 2 ani separat din sistemul 5+1 de la akai..sunt 2 bucati linii. Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 (editat) N.avem ce discuta pe boxele alea. poti sa cumperi orice amplituner,nu conteaza atat timp cat il asculti cu astea. Editat Decembrie 7, 2015 de Stefan Stefan Link spre comentariu
Vizitator ssorin29 Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 am inteles....deci boxele sunt praf din punct de vedere al calitatii sunetului... ms de raspuns.... ma gandeam ca poate intrun viitor apropiat le voi schimba.....si deaceea ma interesa un anume model sau recomandare... si ca idee cam astea sunt modelele unde nu sunt decis: MARANZ SR-50L Onkyo TX-DS 575 Technics SA-R330L Onkyo TX-9022 Yamaha rx 385 Link spre comentariu
sebi Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 ca si boxe ar fi bne astea:Pioneer CS 777 Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 N.ar fi rele boxele dar trebuie atent verificate daca mai pot reda conform datelor initiale,sau macar pe acolo. Care-i cel mai ieftin dintre amplitunere? Link spre comentariu
Letcon Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 (editat) MARANZ SR-50L.....l-am mai vazut,destul de frumusel dar foarte firav Onkyo TX-DS 575 Technics SA-R330L....iasa din discutie din cauza STK-ului Onkyo TX-9022....posibil sa fie si asta cu STK...n-am studiat schema si etc...doar cateva imagini Yamaha rx 385....si asta-i firav.... Editat Decembrie 7, 2015 de Letcon Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Şi ce au STK-urile? Sînt mai performante decît amplifurile cu piese discrete şi se strică în acelaşi fel. ............... Marantz SR-50L - 2x40W/8 Ohmi, amplif final uşor de reparat/modificat. Onkyo TX-DS 575 - astea cu x canale de la orice firmă sînt dificil de reparat, foarte digitalizate şi înghesuite, de unică folosinţă. Onkyo TX-9022 - 2x100W/8 Ohmi cu restricţie la joase, adică exagerată un pic puterea. Model mai vechi, dificil de reparat, stilul firmei. Technics SA-R330L - De unică folosinţă, model mai vechi, are un SVI greu de găsit. În general de evitat orice de la firma asta construit după 1985. Yamaha RX-385 - 2x45W/8 Ohmi, dificil de reparat, construit antidemontare. Link spre comentariu
Vizitator ssorin29 Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 am inteles...multumesc de sfaturi... acum legat de defectare, asta este doar nu am sa il tin o viata....ideea este sa se auda bine si frumos,...cam asta ma intereseaza......este adevarat ca cele Vintage se aud mai frumos, ca cele digitale? Link spre comentariu
marius75 Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Eu as merge pe varianta tuner si amplif separate (asa am eu). Un tuner decent gasesti pana la 150 de lei, iar cu restul de 250 de lei poti gasi un amplif pe tranzistori (mai usor de reparat). Amplitunerul este inghesuit, iar daca se strica tunerul sau ampliful, e degeaba restul functional. Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 am inteles...multumesc de sfaturi... acum legat de defectare, asta este doar nu am sa il tin o viata....ideea este sa se auda bine si frumos,...cam asta ma intereseaza......este adevarat ca cele Vintage se aud mai frumos, ca cele digitale? Asta e ceva subiectiv si tine de perceptia fiecaruia. Nu.i o regula. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum