Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplituner

Vizitator ssorin29

Postări Recomandate

Vizitator ssorin29

Salut,  vreau sa imi achizitionez un amplituner sh, ma intereseaza cateva pareri

buget undeva la 400 roni, vreau  claritate  si un  sunet cald, nu ma intereseaza sa fie  model mai nou,  poate fi chiar vitange, si ma gandeam la Onkyo , denon, marant, hk, yamaha,  ce imi recomandati>?

am 2 boxe de 100W  8 omi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pai ... cam ce gasesti ! Cred ca ar fi mai bine sa efectuezi o " prospectare " ... si daca - ti face ceva cu ochiul , ai putea cere sfaturi punctual . Eu as lua Yamaha sau Onkyo ... ma rog , functie de model , stare fizica si tehnica , etc . Desigur alti colegi pot recomanda si alte marci ... chiar in afara de ce ai mentionat , recomandari la fel de pertinente . Aici este inclusa o doza mare de subiectivism , bazata pe experiente personale , etc . Spor !

Link spre comentariu
Vizitator ssorin29

am inteles....deci boxele sunt praf din punct de vedere al calitatii sunetului...

ms de raspuns....

ma gandeam ca poate  intrun viitor apropiat le voi schimba.....si deaceea ma interesa un anume  model sau recomandare... si ca idee cam astea sunt  modelele unde nu sunt decis:

MARANZ SR-50L

Onkyo TX-DS 575

Technics SA-R330L

Onkyo TX-9022

Yamaha rx 385

Link spre comentariu

MARANZ SR-50L.....l-am mai vazut,destul de frumusel dar foarte firav

Onkyo TX-DS 575

Technics SA-R330L....iasa din discutie din cauza STK-ului

Onkyo TX-9022....posibil sa fie si asta cu STK...n-am studiat schema si etc...doar cateva imagini

Yamaha rx 385....si asta-i firav....

Editat de Letcon
Link spre comentariu

Şi ce au STK-urile? Sînt mai performante decît amplifurile cu piese discrete şi se strică în acelaşi fel.

...............

Marantz SR-50L - 2x40W/8 Ohmi, amplif final uşor de reparat/modificat.

Onkyo TX-DS 575 - astea cu x canale de la orice firmă sînt dificil de reparat, foarte digitalizate şi înghesuite, de unică folosinţă.

Onkyo TX-9022 - 2x100W/8 Ohmi cu restricţie la joase, adică exagerată un pic puterea. Model mai vechi, dificil de reparat, stilul firmei.

Technics SA-R330L - De unică folosinţă, model mai vechi, are un SVI greu de găsit. În general de evitat orice de la firma asta construit după 1985.

Yamaha RX-385 - 2x45W/8 Ohmi, dificil de reparat, construit antidemontare.

Link spre comentariu
Vizitator ssorin29

am inteles...multumesc de sfaturi...

acum legat de defectare, asta este  doar nu am sa il tin o viata....ideea este sa  se auda bine si  frumos,...cam asta ma intereseaza......este adevarat ca cele  Vintage se aud  mai frumos, ca cele digitale?

Link spre comentariu

Eu as merge pe varianta tuner si amplif separate (asa am eu). Un tuner decent gasesti pana la 150 de lei, iar cu restul de 250 de lei poti gasi un amplif pe tranzistori (mai usor de reparat). Amplitunerul este inghesuit, iar daca se strica tunerul sau ampliful, e degeaba restul functional.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări