sborkuti Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 Am un laptop Packard Bell ,am gasit pt el o placa wireless http://www.epravalie.ro/retelistica/wir ... gn-wiag02/ problema e ca laptopul nu are antena interioara. Ar functiona si fara antena pe o distanta de 2-3m,daca nu, de unde se poate cumpara o antena pt el,sau exista si ceva solutie diy? Repet ma intereseaza maxim o distanta de 5m. Link spre comentariu
i0nutzb Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 cumpără o placă pcmcia şi nu mai ai probleme de genul ăsta. în plus, merge pe mai mult de 5 metri ;) Link spre comentariu
sborkuti Postat Martie 4, 2007 Autor Partajează Postat Martie 4, 2007 nu am la laptop slotul respectiv Link spre comentariu
i0nutzb Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 mi-e greu să cred că nu ai la un laptop PCMCIA.... Link spre comentariu
sborkuti Postat Martie 4, 2007 Autor Partajează Postat Martie 4, 2007 stiu ca pare greu de crezut dar chiar nu are :toimonster: Link spre comentariu
Vizitator mkl Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 Daca nu ai cumparat placa de retea poti sa consideri si un adaptor pe USB. Totusi mie imi place mai mult ideea unui adaptor intern. As cauta mai intai cablurile necesare la un sh de laptop-uri. Astea sunt cele mai importante pentru ca undeva pe traseu au o conexiune mama-tata cu rol evident: in caz ca vrei sa scoti doar monitorul sa nu trebuiasca desfacut tot laptop-ul pana la placa wi-fi. Antena in sine, in functie de model, poate fi chiar o parte din sasiul monitorului. Link spre comentariu
sborkuti Postat Martie 4, 2007 Autor Partajează Postat Martie 4, 2007 da e o idee buna,dar am inteles ca placa si fara antena ar merge cam 4-5m,care e suficient Link spre comentariu
Vizitator mkl Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 M-ai facut curios asa ca am testat. Da, merge si fara cabluri... la 1Mbps :smt012. Nici macar de dat pe net nu e bun iar navigarea in retea e imposibila. Nu am criptare a traficului, 3m vizibilitate directa si echipamentele (placa si router) sunt b/g. Concluzie: merge, dar nu prea. Link spre comentariu
sborkuti Postat Martie 4, 2007 Autor Partajează Postat Martie 4, 2007 placa ta wireless ce model e,am inteles ca cele de la Intel ar merge ok.M-am gandit sa fac rost de o mufa de antena si sa pun un cablu de cativa cm Link spre comentariu
Vizitator mkl Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 bcm94306mp - nu apare pe site-ul broadcom pentru ca probabil e un produs oem. A venit odata cu laptop-ul. In conditii normale, semnalul are aceeasi putere ca una Intel; am testat . Dar de unde treaba cu Intel? Cea din link-ul tau are chip AR5005GS. Link spre comentariu
Mr_Devil83 Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 mkl daca placa ta merge la 1mbit la 3 metri de ruter inseamna ca ai probleme cu ea. Eu pe dell 6400 cu un broadcom de ala pe mini pci aveam semnal in oras la vreo 500 de metri de punctul de acces. Ia da jos capacul la mini pci si vezi daca sunt bagate bine mufele ufl in placuta mini pci. AR5005GS? Adica ATHEROS 2414A-00 ? Am si eu o jucarie de aia dar n-am testato sa vad ce performante are. Oricum broadcom = penal, slab ca si performante wireless. Atheros = top of the line, bun pentru jucat in exterior cu el. Si jucariile scumpe (Alvarion Breeze) sunt dotate cu atheros. Daca vrei o placa buna care stie a/b/g incearca cm9. e in jur de 2,5milioane in .ro dar isi face banii. Link spre comentariu
sborkuti Postat Martie 5, 2007 Autor Partajează Postat Martie 5, 2007 problema e cat merge placa fara antena,ca eu nu am antena respectiva la laptop Link spre comentariu
Mr_Devil83 Postat Martie 6, 2007 Partajează Postat Martie 6, 2007 Cum nu ai antena la laptop? Trebuie sa ai in carcasa laptopului 2 antene mici, omnidirectionale. simcer ma mir sa nu aiba antena laptopul. Daca chiar nu are poti sa ii faci o antena dintr-o bucata de cablu coaxial cu teflon, de ala de aproximativ 1,5mm diametru, dezizoland o bucata de 3cm din el si inlaturand cablajul de masa. ar ramane un soi de antena omnidirectionala cu un castig de aproximativ 1,2-2decibeli. Nu lasa placa aia de retea fara antena pentru ca vei distruge etajul final. Link spre comentariu
sborkuti Postat Martie 17, 2007 Autor Partajează Postat Martie 17, 2007 ok,dar pe placa sunt 2 conectori, main si aux,ambele trebuie conectate la antene sau ajunge unu? Link spre comentariu
Golem Postat Martie 20, 2007 Partajează Postat Martie 20, 2007 fara antena arzi finalul rf din cauza undei inverse :toimonster: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum