cristybadea Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Am achizitionat acest telefon de cateva saptamani,toate bune pana acum 3 zile cand a ramas fara semnal(il foloseam pe sim1).Am pus cartela in sim2 si aceeasi problema.Am iesit cu el in exteriorul casei si din cand in cand afiseaza cate o liniuta de semnal.Mentionez ca in zona aceasta este un semnal gsm de foarte buna calitate atat la exterior cat si la interior.Care sa fie problema?multumesc Link spre comentariu
ovy83 Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 comutati la retea numai pe GSM,probabil acum este pe WCDMA si semnalul este slab. Link spre comentariu
cristybadea Postat Decembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2015 (editat) comutati la retea numai pe GSM,probabil acum este pe WCDMA si semnalul este slab. Multumesc de raspuns.Am desfacut telefonul si,in interior am gasit intrerupta continuitatea intre iesirea pentru antena din placa principala si pcb-ul pe care sunt atasate clemele pentru antena GSM care se face printr-un cablu.Am schimbat acest cablu si telefonul functioneaza perfect.multumesc Editat Decembrie 7, 2015 de cristybadea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum