Vizitator Dark5man Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 Stie cineva care este structrua unei mufe USB? (i.e dispozitia pinilor) Cred ca 'chenarul' extern este masa, iar ceilalti sunt 'firele calde'.Intreb chestia asta pt ca sunt curios cum functioneaza adaptoarele acelea de la USB la 2 jack-uri stereo. Link spre comentariu
andiy Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 Pin assignments Pin Function 1 - VBUS (4.75?5.25 volts) 2 - D− 3 - D+ 4 - GND Shell - Shield Link spre comentariu
Vizitator Dark5man Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 Ok, dar ce fel de semnal poate sa intre pe D- si D+?Cred ca am pus intreabarea in mod f stupid... Data- inseamna date de iesire pentru PC sau pt device? Faza e ca vreau sa fac un fel de controler prin care sa inchid cirucite si kestii de pe PC (urmand sa fac un program care sa faca asta... deja o dam pe casa inteligenta... creepy) Ideea cu jack-ul e mai ciudata un pic, dar vreau sa-l folosesc pt ca am inteles ca un USB se poate 'sparge' in 2 mufe jack (sau rca). Link spre comentariu
bogdan_ Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 Ideea cu jack-ul e mai ciudata un pic, dar vreau sa-l folosesc pt ca am inteles ca un USB se poate 'sparge' in 2 mufe jack (sau rca). de unde ai aflat asta?!USB-ul are un protocol de comunicatie destul de complicat, deci treaba nu iese tocmai foarte simplu. Ca sa faci ce vrei tu, poti face oarecum in 3 feluri: 1. iei un adaptor de la usb la serial, FT232, apoi un microcontroller care sa primeasca pe seriala si sa faca treaba.2. iei microcontroller cu usb integrat, sau altul care poate fi invatat sa mearga pe usb.3. iei un adaptor de la usb la paralel, si pe paralel se pot lega foarte usor cateva relee. sunt schema pe net. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum