cristeama Postat Aprilie 3, 2019 Partajează Postat Aprilie 3, 2019 va multumesc dle. Florinel, la mine ecranul este vestel : ves315wnds-2d-n02 cu t-con aflat pe pcb. display : 320codesigns4lv0.2 si eticheta notat : lsc320ap01-l03 , in continutul descarcat este vorba de un alt ecran dar echipat pe t-con display cam cu aceleasi componente . - metoda se aplica doar atunci cand convertorul dc-dc : sm4108 este defect sau nu genereaza semnalele : ckv si stvp corect ?, la mine nu am imagine doar niste benzi luminoase verticale dispuse haotic mai mult in zona centrala a ecranului , am inteles ca metoda cu combinatii de : ckv1 ,ckv1b, ckv2, ckv2b e valabila doar cand pe ecran avem imagine cu dubluri sau tremurata ? - pe pcb. t-con display am urmatoarele tens. masurate si nu-mi dau seama care dintre ele pot fi incorecte , va rog sa ma ajutati : Vin= 12v, Vdd1= 3,2v, Vdd1l= 3,2v, Vone+ 27,7v, Vcc= 3,2v, Vss= 3,2v, Voffe= -9v, Vcom= 6,5v, Avdd= 15,9v, Havdd= 7,8v, Stvp= -9v, spv= 2,8v, cpv2= 2,8v, hgt= 0v, Vcst= 6v, ckv1= 9,2v, ckvb1= 9,2v, ckv2= 9,2v, ckvb2= 9,2v cam astea ar fi tensiunile importante masurate. - astept sfatul dvs. si al celor care vor sa ma ajute , revin cu niste poze la display si la t-con pcb. display Link spre comentariu
cristeama Postat Aprilie 3, 2019 Partajează Postat Aprilie 3, 2019 iata citeva poze : Link spre comentariu
sorintv Postat Aprilie 3, 2019 Partajează Postat Aprilie 3, 2019 (editat) Un defect asemanator am avut eu. VES315WNDS-01. Aveam tensiunile Von si Voff Editat Aprilie 3, 2019 de sorintv Link spre comentariu
cristeama Postat Aprilie 3, 2019 Partajează Postat Aprilie 3, 2019 da stiu problema cu defect Q3 si c25 , la mine nu e cazul sunt bune !, am pus tensiunile masurate daca cei care s-au mai ocupat cu astel de probleme pot sa-mi spuna care sunt incorecte ,posibil Vcom cam mic fata de 1/2 din avdd ? si cauze posibile ?, eventual un mod de reparare la nivel de pannel ? Link spre comentariu
sorintv Postat Aprilie 3, 2019 Partajează Postat Aprilie 3, 2019 Eu nu ma refeam in poza la Q3 si C25, ci la gaura din folie, care am depistat-o dupa ce am dat rama jos. Link spre comentariu
cristeama Postat Aprilie 3, 2019 Partajează Postat Aprilie 3, 2019 nu cred asa ceva , n-am intilnit niciodata !, il demontez maine si va spun Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum