Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kendoo LC11S32HD - sasiu 17MB61

lnedelea

Postări Recomandate

va multumesc dle. Florinel, la mine ecranul este vestel : ves315wnds-2d-n02 cu t-con aflat pe pcb. display : 320codesigns4lv0.2 si eticheta notat : lsc320ap01-l03 , in continutul descarcat este vorba de un alt ecran dar echipat pe t-con display cam cu aceleasi componente .

- metoda se aplica doar atunci cand convertorul dc-dc : sm4108 este defect sau nu genereaza semnalele : ckv si stvp corect  ?, la mine nu am imagine doar niste benzi luminoase verticale dispuse haotic mai mult in zona centrala a ecranului , am inteles ca metoda cu combinatii de : ckv1 ,ckv1b, ckv2, ckv2b e valabila doar cand pe ecran avem imagine cu dubluri sau tremurata ?

- pe pcb. t-con display am urmatoarele tens. masurate si nu-mi dau seama care dintre ele pot fi incorecte , va rog sa ma ajutati :

Vin= 12v,  Vdd1= 3,2v, Vdd1l= 3,2v, Vone+ 27,7v, Vcc= 3,2v, Vss= 3,2v, Voffe= -9v, Vcom= 6,5v, Avdd= 15,9v, Havdd= 7,8v, Stvp= -9v, spv= 2,8v, cpv2= 2,8v, hgt= 0v, Vcst= 6v, ckv1= 9,2v, ckvb1= 9,2v, ckv2= 9,2v, ckvb2= 9,2v   cam astea ar fi tensiunile importante masurate.

- astept sfatul dvs. si al celor care vor sa ma ajute ,  revin cu niste poze la display si la t-con pcb. display

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lnedelea

6

• cristeama

5

• sorintv

2

• adydep

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

da stiu problema cu defect Q3 si c25 , la mine nu e cazul sunt bune !, am pus tensiunile masurate daca cei care s-au mai ocupat cu astel de probleme pot sa-mi spuna care sunt incorecte ,posibil Vcom cam mic fata de 1/2 din avdd ? si cauze posibile  ?, eventual un mod de reparare la nivel de pannel ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări