Vizitator Silviu Măiță Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Salut, sunt nou in domeniu, am citit cateceva pe acest forum dar nu am gasit ceva sa imi rezolve problema. Asadar, am un CNC MasterWood productie 2012, 3 axe, 10 scule, cupe de vacuum pe rigle de metal. In avara de vectorii pe care ii pun/compun in programul de rulare al masinii, MasterWork, as dori sa realizez ceva asemanator cu produsul din imaginea atasata. Credeti ca puteti sa ma luminati intr-un fel sau altul? Multumesc anticipat, sper sa fiu si eu de folos cuiva de pe forumul acesta! Link spre comentariu
myshyk Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Desenare in Corel si prelucrare desen in ArtCam, cu elaborarea automata a coduluG. Link spre comentariu
myshyk Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Desenare in Corel si prelucrare desen in ArtCam, cu elaborarea automata a coduluG. Nu mai pot sa editez,.... Uite un model desenat in Corel si prelucrat in ArtCam Link spre comentariu
Vizitator Silviu Măiță Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Salut, cand spun ca sunt nou in domeniu, vorbesc serios! nu stiu ce inseamna cod G.Daca mi-ai putea spune mai multe, sau macar un filmulet indicativ, ar fi excelent! Multumesc Link spre comentariu
myshyk Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 (editat) Codul G este unul dintre modalitatile de a transforma desenul vectorial in comenzi interpretabile de catre masina, pentru prelucrare. Adica, mai pe inteles, sunt comenzile pe care le recunoaste si le executa CNC-ul in timpul prelucrarii materialului. Posteaza o poza din fata a piesei din poza ta din primul post, in asa fel incat sa rezulte si dimensiunile pe axele x si y(mai clar, latimea si lungimea ) si iti pot face prelucrarea unui fisier in ArtCam pentru prelucrare. Uite aici ce face ArtCam-ul, dintr-un desen vectorial: Editat Decembrie 8, 2015 de myshyk Link spre comentariu
myshyk Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 (editat) Si? Greseala de exprimare, ma rog. Dar daca stiti, de ce nu ajutati omul? Sa corectati, ati sarit imediat. Editat Decembrie 8, 2015 de myshyk Link spre comentariu
Liviu M Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Nu "vorbeam" cu tine (de ce-ai sarit asa nu m-am prins ). Silviu Mihaita se vaita ca nu stie ce-i ala cod g. I-am oferit material de studiu. Link spre comentariu
myshyk Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Am sarit fiindca "m-ai prins". Codul G nu e "unul dintre modalitatile de a transforma desenul vectorial in comenzi interpretabile de catre masina", ci e rezultatul acestei transformari. Este programul pe care-l executa masina. Link spre comentariu
Liviu M Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Pai aia e, ca nu te-am prins. Ca nu m-am prins nici eu (n-am citit prea atent). Raspundeam si eu la o intrebare... Link spre comentariu
znecula Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Salut, cand spun ca sunt nou in domeniu, vorbesc serios! nu stiu ce inseamna cod G.Daca mi-ai putea spune mai multe, sau macar un filmulet indicativ, ar fi excelent! Multumesc In ce localitate te afli? Link spre comentariu
Vizitator Silviu Măiță Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 In Amara Ialomita se afla CNC-ul dar eu am biroul in Bucuresti.De ce intrebi? Link spre comentariu
Vizitator donpedro Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 cred ca cu siguranta dorea sa vada daca esti in apropierea lui pentru a te putea ajuta, sau poate e cineva dispus sa te ajute in apropiere de tine Link spre comentariu
myshyk Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Pui o poza cu piesa din prima postare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum