Vizitator nicang Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 (editat) Buna ziua, Cum se poate face sau ce trebuie cumparat pentru a controla la distanta de vreo 500m (merge si mai putin, ~ 200m) un comutator ca cel din imagine: http://cdn.getorganizedwizard.com/wp-content/uploads/2012/09/photodune-2391799-chrome-switch-xs-e1347788913390.jpeg Adica am nevoie sa stau acasa sa apas un comutator si la distanta sa se miste un un dispozitiv mecanic cu 2 pozitii inainte si inapoi (ca cel din imagine), comutator sau altceva. Sper ca m-am facut inteles. Multumesc. Ovidiu Editat Decembrie 6, 2015 de nicang Link spre comentariu
ndor Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Daca in loc de un comutator mecanic s-ar putea pune un releu ...se gasesc solutii . Link spre comentariu
briobit Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Merge si un actuator de usa auto daca vrea neaparat sa il mute fizic. Link spre comentariu
Vizitator nicang Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Am gasit ceva pe Internet ca sa poate pune un servo la distanta. Ca asta: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__27569__Turnigy_8482_TGY_50090M_Analog_Servo_MG_1_6kg_0_08sec_9g.html Cat mi-ar lua cineva sa imi faca partea de electronica? multumesc pentru rapuns briobit - un actuator de usa de masina ar fi mai scump ca servo-ul acela? ndor - releu... Ma intereseaza la distanta sa am o miscare de inainte si inapoi. Nu conteaza daca miscarea e brusca (banuiesc ca asta face releu-ul si comutator-ul) sau treptata (actuator-ul si servo-ul). Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Iti trebuie o telecomanda in 2,4Ghz cu 2 sau 3 canale ,acuator sau servo retract cam 60-65 $ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum