palcu ion Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 are cineva disponibila aceasta revista in format pdf sau ceva asemanator? Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 O adresa de mail.. Link spre comentariu
palcu ion Postat Decembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2015 [email protected] Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 O aveti pe mail in format pdf. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 O aveti pe mail in format pdf. mio dati si mie va rog frumos? Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Da, dar vreau o adresa de mail in PM Link spre comentariu
palcu ion Postat Decembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2015 (editat) era vorba de revista service tv nr 12 nu depanatorul nr 12 oricum,multumesc pentru intentie Editat Decembrie 6, 2015 de palcu ion Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Ok, am inteles, scuze pentru confuzie. Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Vreau si eu [email protected] Multumesc. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 (editat) Vreau si eu [email protected] Multumesc. Dvs ce doriti? Doriti service tv nr 12 sau depanatorul nr 12 ?? Editat Decembrie 6, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Service tv nr. 12. Multumesc mult. Link spre comentariu
tehtronics Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Mai baieti, dar lui Tavi i-ati cerut acordul? Nu e corect, fata de munca lui... Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Tavi doarme acum. Vrei sa il trerzim? Ii spunem maine, ....daca ne intreaba.. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 (editat) Mai baieti, dar lui Tavi i-ati cerut acordul? Nu e corect, fata de munca lui... Eu unul nu am asa ceva.....Eu am numai revistele de la depanatorul.....si nici pe alea nu le am pe toate...am doar vreo 30 de nr....atat nimic mai mult.... In plus de asta...nu mi-ar conveni mie sa le dau....adica eu sa dau banii pe ele....iar altii sa le primeasca pe degeaba si plus de asta,nu e nici frumos asa ceva....unu munceste sa le faca sa le construiasca revistele.....si alti sa le primeasca asa..... Nici domnul Tavi nu cred ca e de acord cu asa ceva..... Editat Decembrie 6, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
nostrom Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Nici Tavi nu cere/obtine acordul autorilor pentru toate informatiile pe care le insereaza in respectiva revista. Asadar....... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum