Untold Postat Ianuarie 1, 2016 Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 (editat) O schema din postul D-lui @LMOlimpiu de aici; http://www.elforum.info/topic/57149-m-am-apucat-de-urmatorul-amplificator/page-18?do=findComment&comment=1293826 Editat Ianuarie 1, 2016 de Untold Link spre comentariu
oprea_m Postat Ianuarie 1, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 Va multumesc pentru ajutor @untold. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Ianuarie 1, 2016 Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 Veddet ca l-am facut eu , este ultimul de la topicul meu , am si un vieo cu el asa ca il puteti auzi Stima Link spre comentariu
THOMAS Postat Ianuarie 1, 2016 Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 (editat) O schema din postul D-lui @LMOlimpiu de aici; http://www.elforum.info/topic/57149-m-am-apucat-de-urmatorul-amplificator/page-18?do=findComment&comment=1293826 ...dar cu o mica corectie si anume ,trebuie adaugata rezistenta Rx (33K...100K) pentru un curent Ig2(6J1P) ce va asigura un THD minim,imi cer scuze pentru greseala strecurata,oricum,montajul functioneaza si asa,dar pentru a imbunatati procentul THD trebuie recurs la montarea acelei rezistenta Rx. La multi ani si multe realizari! Editat Ianuarie 1, 2016 de LMOlimpiu 1 Link spre comentariu
oprea_m Postat Ianuarie 2, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Buna ziua, Pentru amplificatorul D-lui. Olimpiu cu 6J1P si 6P14P as putea folosi schema aceasta de redresare? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Buna ziua,Pentru amplificatorul D-lui. Olimpiu cu 6J1P si 6P14P as putea folosi schema aceasta de redresare?Da.De ce redresare monoalternanta? O punte sau patru diode, costa infim. Link spre comentariu
simson Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Da.De ce redresare monoalternanta?O punte sau patru diode, costa infim. Oare se cunoaste care este diferenta intre redresare monoalternenta sau bialternanta? Asta este marea dilema. Link spre comentariu
tehno ton Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Oare se cunoaste care este diferenta intre redresare monoalternenta sau bialternanta? Asta este marea dilema. In care dintre multiplele aplicatii? Link spre comentariu
oprea_m Postat Ianuarie 2, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 (editat) Nu este vorba de bani, @viobio. Am folosit o punte redresoare ''W08F 0308'' 3A la 800V si a aparut un zumzait suparator care deranja auditia in difuzor. Mi-am dat seama ca din cauza redresorului se producea deranjamentul si acuma l-am schimbat cu o singura dioda metalica F407 cu Si. Zumzaitul este cu mult redus. Urmeaza sa testez si alte tipuri de diode si elemente redresoare (protoxid de Cu, Se si Ge). Stima, Editat Ianuarie 2, 2016 de oprea_m Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 (editat) Oare se cunoaste care este diferenta intre redresare monoalternenta sau bialternanta? Asta este marea dilema. se cunoaşte(aşa vreau să cred), poftim dacă sunt începători monoalternanţă vs bialternanţă esenţialul se rezumă la diferenţe de riplu că amplitudine şi pulsaţie(cazul monoalternanţă perioada de timp pentru care condensatorul de filtraj/butelia susţine sarcina fiind mai lungă). Editat Ianuarie 2, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
vera Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 La multi ani!Mai ai asa ceva (protoxid de Cu, Se si Ge)? Link spre comentariu
Savu Vio Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 La multi ani!Nu este vorba si de durata de viata a lampilor,cu o singura dioda avand viata mai lunga? Link spre comentariu
oprea_m Postat Ianuarie 2, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 @vera Sa vad de unde fac rost de redresor cu Se. Link spre comentariu
gheo23 Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Cred ca glumiti ! Solutie mai proasta de redresare nu exista.Sau poate galena? Link spre comentariu
oprea_m Postat Ianuarie 2, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Le incercam pe toate si vedem Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum