myshyk Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Am acel Blaupunkt 40/173I, pe care am fost ajutat aici pe forum sa-l repar. L-am rezolvat, merge,(modulul T-con comandat pe E-bay din Anglia, 20 de Euro cu transport cu tot, 7 zile livrarea), dar care se pare ca a fost folosit cu o telecomanda universala,RMC10934, care acuma nu se mai "imperecheaza" cu tv-ul. Intru-cat nu are acele clasice butoane tv1, tv2,...... si set, ma puteti ajuta s-o setez din nou pentru a o putea folosi? Link spre comentariu
myshyk Postat Decembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Bun, se pare ca nu e prea cunoscata aceasta telecomanda, dar imi puteti recomanda o alta care sa mearga la un LED tv de tipul Blaupunkt 40/173I-GB-FHBKUP-DE ? O sursa de a cumpara? Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Pentru acest tip de tv. programabile: Bravo=17114, M4U=1529, sau un Zander LCD. Link spre comentariu
myshyk Postat Decembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2015 (editat) Foarte prompt raspunsul, multumesc. Am gasit cum se seteaza acea telecomanda: Nu se seteaza, e telecomanda dedicata pentru home cinema: http://www.ebay.co.uk/itm/RM-Series-Replacement-Remote-Control-for-Sony-DAV-DZ830W-/310779122244 Editat Decembrie 6, 2015 de myshyk Link spre comentariu
myshyk Postat Decembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Pana la urma am reusit totusi s-o reprogramez cu: - MUTE+Inregistrare, apasate concomitent 5sec, pentru "factory reset" - FAV+OK, 2 sec, - Ch+, pana reactioneaza tv-ul. - OK. Pozitiile 2 si 3 , am fost nevoit sa le repet de trei ori, pana am gasit codul optim. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum