Cristian74 Postat Martie 4, 2016 Autor Partajează Postat Martie 4, 2016 Am sa incerc sa trag eu concluziile(mele): Daca este chiar atat de benefica,cum de nu sa gasit vreun oportunist(miliardar) sa faca o afacere din asta? Problema este ca oamenii asteapta rezultate VIZIBILE (cat timp mai traiesc),dupa moarte,chiar si tu vei ajunge in...?? Daca ai fost "cuminte"...in Rai,daca nu...roga-l pe Satana sa dea focul mai mic...nu de alta,dar sa faca temperatura mai ...suportabila(si economie...!) si sa-ti asigure minim 2L de apa ...vie!(recomandarea doctorului...inca in viata). Sa ne trimiti un mail...! Eu nu as glumi cu "chestile" astea... Si asa ne sunt zilele foarte bine numarate si cantarite! Iar miliardarii fac afaceri numai pentru ei, nu-i intereseaza binele nostru, binele tau, etc. Se vede clar in ce societate "democratica" traim... Link spre comentariu
morocanosul Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Eu nu as glumi cu "chestile" astea... Si asa ne sunt zilele foarte bine numarate si cantarite! Iar miliardarii fac afaceri numai pentru ei, nu-i intereseaza binele nostru, binele tau, etc. Se vede clar in ce societate "democratica" traim... Daca poti,te rog spune-mi si mie cum sa aflu cate zile mai am de trait? Numaratoarea a inceput,dar unde se termina(dupa cate zile/ani...secole)? Link spre comentariu
Cristian74 Postat Martie 4, 2016 Autor Partajează Postat Martie 4, 2016 (editat) Daca poti,te rog spune-mi si mie cum sa aflu cate zile mai am de trait? Numaratoarea a inceput,dar unde se termina(dupa cate zile/ani...secole)? In statistica se lucreaza cu aproximari poti trai intr-un interval de cand te-ai nascut pana la maxim 120ani. Ziua cand vei muri este in acest interval. Daca provoci acea zi tu singur vei sti cu exactitate cat vei trai. Daca nu o provoci atunci ea este doar in acest interval. Sigur daca te protejezi, esti atent la ce manaci, la ce apa bei, daca faci sport, sigur te astepti sa fie spre limita maxima. Si desigur tu singur iti numeri anii cand iti serbezi ziua de nastere, suna cam sinistru... In conditii de pace e valabil dar in conditii de razboi, calamitati etc... poti sa fi stopat atunci. Si tot din statistica poti adauga factorul fatalitatii adica un accident neprevazut care te poate stopa si peste cateva secunde... Eu cand plec la serviciu adesea imi spun ca poate nu ma mai intorc diseara acasa, se intampla atatea lucruri in jurul meu ca nu pot sa stiu precis daca mai apuc ziua de maine. Eu traiesc in prezent nu in viitor, viitorul este necunoscut pentru mine. Dar este clar ca si sistemul actual este persuasiv in a limita acesta durata medie de viata a omenirii. Eu iti doresc sa traiesti 120 de ani, dar nu iti pot spune ca vei trai atat, sincer poate ca nici chiar tu nu crezi ca vei trai atat. De aceia iti spun ca trebuie sa fi pregatit si pentru acea zi. Iar pregatirea tine si de intelepciunea ta de a cantari toate faptele tale in activitatile in care te implici sa te feresti de cele care te pot distruge, tine si de ce doresti de la viitor, tine si de credinta ta si de capacitatea de a o mentine. Editat Martie 4, 2016 de Cristian74 Link spre comentariu
morocanosul Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Speranta mea de viata ar trebui sa fie undeva catre 85>87 de ani,asta luand in calcul varsta la care au decedat parinti,bunicii,stra-bunicii! Desigur,ei au trait o viata mai linistita,bunicii la tara ,alimentatie sanatoasa...In cazul meu ...oras,servici pana nu mai poti,stres pe masura...si nici macar nu am ajuns....la primul milion... de Euro(nici macar de LEI)! Link spre comentariu
Taraxacus Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Nu conteaza cat traiesti sa presupunem ca ai fi sigur ca daca nu se intampla un accident vei trai 87 de ani? ce ai face? te-ai grabi sa faci cat mai multe fiindca ti-au ramas multe nefacute si vrei sa epuizezi o lista pana atunci sau ai lasa-o mai incet fiind mai tanar si ai spune: lasa ca am timp pana la 85 de ani sa le fac. Cel mai bine este sa nu-ti ocupi mintea cu asemenea ganduri pt ca nu duc la nimic. Revenind la intrebarea ta, exista metode prin care se poate determina speranta de viata cu precizie destul de buna si se folosesc pt testarea cosmonautilor si a presedintilor si vice presedintilor USA. Metoda, asa cum bine ai intuit , se bazeaza pe genetica. In functie de lungimea catenelor de telomeri se poate etima cu precizie speranta de viata. Link spre comentariu
Cristian74 Postat Martie 5, 2016 Autor Partajează Postat Martie 5, 2016 (editat) Dar oare Pamantul ne va mai tine 100 de ani de acum incolo in ritmul asta de distrugere? Vom mai gasi apa potabila peste 40 de ani? http://romanian.ruvr.ru/2013_03_13/Criza-resurselor-de-apa-dulce-Si-mai-ales-gestionarea-lor-eficienta-principala-problema-a-lumii-contemporane/ Discutia pe tema apei potabile vizavi de speranta de viata este binevenita in contextul actual. In fine am ajuns din nou la inceputul discutiei din acest topic, dupa ce am dat o tura in viata reala ne-am intors la miezul problemei: apa potabila purificata. Editat Martie 5, 2016 de Cristian74 Link spre comentariu
morocanosul Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Nu conteaza cat traiesti sa presupunem ca ai fi sigur ca daca nu se intampla un accident vei trai 87 de ani? ce ai face? te-ai grabi sa faci cat mai multe fiindca ti-au ramas multe nefacute si vrei sa epuizezi o lista pana atunci sau ai lasa-o mai incet fiind mai tanar si ai spune: lasa ca am timp pana la 85 de ani sa le fac. Cel mai bine este sa nu-ti ocupi mintea cu asemenea ganduri pt ca nu duc la nimic. Revenind la intrebarea ta, exista metode prin care se poate determina speranta de viata cu precizie destul de buna si se folosesc pt testarea cosmonautilor si a presedintilor si vice presedintilor USA. Metoda, asa cum bine ai intuit , se bazeaza pe genetica. In functie de lungimea catenelor de telomeri se poate etima cu precizie speranta de viata. Oricum,filozofia mea este...sa traiesti ziua de azi ca si cum ar fi ...ultima! In traducere...foloseste fiecare minut din viata asta(scurta) ca sa faci ceva util,pentru tine si ...restul lumii! Daca nu...e egal cu a nu exista! Link spre comentariu
Taraxacus Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Dar oare Pamantul ne va mai tine 100 de ani de acum incolo in ritmul asta de distrugere? Vom mai gasi apa potabila peste 40 de ani? Dacă nu vom mai avea apă potabilă, o vom aduce din Groenlanda topind ghețarii sau din Antarctica dacă nici așa nu se poate o vom sintetiza și nu vom muri de sete, vorba aceea, Dunăre dacă n-aveam, Jiul, Dunăre-l făceam ! Apa din mări și oceane nu va dispărea și instalațiile de obținere a apei prin nanofiltrarea apei de mare se perfecționează de la un an la altul... Nanofizica este la începuturi au apărut haine care nu se murdăresc, mașini de care nu se lipește ploaia și noroiul... părți de organe crescute pe o nanostructură de tip mesh. Faceți tot ce nu este voie dar vă face plăcere, mâncați ce vă place chiar dacă se spune că este nesănătos pentru că produsele Bio sunt o mare miciună, e o chestie doar de marketing și de prosteală o excrocherie de fapt. Știința evoluează. Și încă ceva, nu-mi doresc să trec de 74-75 de ani.... Link spre comentariu
morocanosul Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 Atunci, nu apuci sa faci o excursie pe ...Marte! Fa-ti o rezervare pt.o excursie pe Luna,nu de alta,dar sa nu prinzi aglomeratia...vor fi prea multi..."lunatici"..! Link spre comentariu
Cristian74 Postat Martie 10, 2016 Autor Partajează Postat Martie 10, 2016 (editat) Despre beneficiile apei Kangen, rezumativ: https://www.youtube.com/watch?v=gTBQD25Rwq0 Les bienfaits de l’eau Kangen: L'eau kangen est riche en Hydrogène actif ce qui permet une meilleure hydratation de l'organisme et de nettoyer facilement les déchets de nos cellules. Grâce à son pH élevé (Alcaline) elle va aider à neutraliser les excès d'acidités et soulager rapidement les maux du corps. L'eau kangen est antioxydante elle va régénérer efficacement nos cellules (effets anti-ages) Editat Martie 10, 2016 de Cristian74 Link spre comentariu
Cristian74 Postat Martie 11, 2016 Autor Partajează Postat Martie 11, 2016 Este interesant si filtrul descris in revista Lupin 197: Link spre comentariu
VAX Postat Noiembrie 27, 2016 Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Este teapa ! Ajuta ca lumanarea la capul mortului. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 27, 2016 Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Evident ca e o tampenie, dar n-ai cu cine vorbi. Opiniile Oliviei Steer si ale Ginei Pistol conteaza mult mai mult decat logica elementara. Cum naiba sa fie alcalina o chestie cu surplus de ioni de H+, cand ACIDITATEA este definita de log concentratiei ionilor de H+ ? Nu astept un raspuns, se va gasi cineva sa-mi povesteasca de vreun miracol al ionilor de H+ mascati de energia vitala degajata din spectrul spiritului lui Burebista... Link spre comentariu
Cristian74 Postat Noiembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Nu te-a pus nuimeni sa bei ioni de Hidrogen in stare pura. Eu vorbesc tot de apa cu usoara concentratie de ioni negativi H (nu pozitivi) Numărul de oxidare sau starea de oxidare se definește ca suma sarcinilor pozitive și negative ale unui atom, care indică indirect numărul de electroni pe care atomul i-a acceptat sau cedat. Numărul de oxidare este o aproximare conceptuală, utilă de exemplu când au loc procese de oxidare sau reducere... În formula chimică, numărul de oxidare al ionilor se indică printr-un supra-indice după simbolul elementului, cum s-a văzut la Fe3+, sau de exemplu la oxigen (II), O2-. Nu se indică numărul de oxidare în cazul în care elementul este neutru. Formula următoare prezintă molecula de iod, I2, acceptând doi electroni, modalitate prin care va prezenta un număr de oxidare de -1: I2 + 2e- → 2I- Când se scriu reacții chimice, următoarele reguli permit obținerea numărului de oxidare, pe care îl prezintă fiecare element: [*]La atomii care împart un electron, se consideră că atomul cu o electronegativitate mai mare acceptă electronul și celălalt îl cedează. [*]Dacă atomii sunt egali, se consideră că electronul este împărțit. Câteodată, nu este clar ce număr de oxidare au ionii unei molecule. De exemplu, în molecula de Cr(OH)3, nu ni se indică nici un număr de oxidare, dar există o legătură ionică. Din acest motiv, există câteva reguli ce ajută în determinarea numărului de oxidare al fiecărui ion: [*]Numărul de oxidare al atomilor neutri este egal cu zero. [*]În moleculele neutre, suma numerelor de oxidare ale elementelor ce o formează dă zero. Oxigenul tinde să aibă un singur număr de oxidare, și anume -2, cu unele excepții: [*]în prezența fluorului, care va avea numărul de oxidare -1. [*]Când sunt legături între atomii de oxigen, un oxigen neutralizează sarcina unui altuia. [*]În peroxizi, de exemplu, în apa oxigenată (peroxidul de hidrogen), H 2O2, unde avem O22-, deoarece se consideră că atomul de oxigen are numărul de oxidare -1. [*]În superoxizi; -1/2. Deci la apa intodeauna nr de oxidare este negativ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 27, 2016 Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 (editat) Hai sa n-o mai dam cotita cu spiritul lui Burebista! Stii franceza sau ai dat doar copy-paste? "L'eau kangen est riche en Hydrogène actif " si "Grâce à son pH élevé (Alcaline) elle va aider". se bat cap in cap. In ceea ce priveste studiile de medicina si implicit biochimie aproape pot sa jur ca sunt mai serioase decat ale tale. Hidrogenul nu poate fi pozitiv sau negativ dupa cum ne place noua, el este + si cu valenta 1 INTOTDEAUNA, incepand cu clasa a 7-a a scolii primare! Restul sunt povesti de Dr. Kohanna Erno. Editat Noiembrie 27, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum