bratueduard Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Alimentarea puntii H are un shunt cu sarma din ce vad in foto. Daca este asa si culmea coincidentei este si pic16f716 comanda la puntea H, ar trebui modificat putin la divizorul de la shunt. Link spre comentariu
daniel_88 Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Fa niste poze mai clare la placa, sa se vada IC-urile bine, eventual ne spui ce scrie pe ele. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Buba este ca intai cumparam si apoi intrebam. Este valabil si la umbrele, si la pantofi. De unde sa stim noi dupa o poza ce schema este? Poate ei au facut special o limitare joasa ca sa nu se arda la teste. Macar sa functioneze la putere mica si poate cumparatorul zice, asta e, m-am pacalit dar totusi nu a scos fum. Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 este o ,,petarda,, un invertor cat de cat adevarat de 1000w are cca 4-5kg dimensiuni cca 20x35 si duce cca 400w pe o baterie de 60a, dupa cate vad eu acela este de 150w 200w max.dupa cum se vede din poze este mult mai mic,mai degraba cumparati un ups sh cu acumulator obosit si iesiti mai bine,alea tot duc cca 300-500w http://forum.softpedia.com/topic/921613-ce-invertor-sa-aleg-intre-sad-1000w-belttt-1000w-tbe-1000wons-1000w/ Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 (editat) Si daca doriti un invertor adevarat studiati colectia Revistei Tehnium(sau pe net)unde exista o schema de invertor la 1000W cu 2N3055.Adevarat,este depasita,primitiva dar bate toate chinezariile ordinare din comert! Uitati aici o schema de 500W,si sunt reali .Asta toti chinezii. Este cu 2N3055,invechita,depasita,dar gaina batrana............. Editat Decembrie 5, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
leo 17 Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Si daca doriti un invertor adevarat studiati colectia Revistei Tehnium(sau pe net)unde exista o schema de invertor la 1000W cu 2N3055.Adevarat,este depasita,primitiva dar bate toate chinezariile ordinare din comert! Uitati aici o schema de 500W,si sunt reali .Asta toti chinezii. invertor.png Este cu 2N3055,invechita,depasita,dar gaina batrana............. dar nu se preteaza la electronicele cu sursa in comutatie ..si pe un topic un coleg a facut un invertor dupa aceasta schema pt pompa de la o centrala termica si nu i a functionat ok Link spre comentariu
Florin31 Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 E ceva neregula ca eu am unul identic cu ala si imi merge bormasina de 500W sau un flex tot asa de 500W alimentat la o baterie de 200Ah (de la tractor ). Posibil sa fi venit cu vreun defect din fabrica sau defectul sa fi survenit dupa achizitionarea acestuia. Mai am un Invertor de 500W insa ala chiar debiteaza cat scrie pe el, am si dat mai mult pe el dar se vede ''ochiometric'' ca e mai robust, mai greu si bine lucrat. In concluzie eu cred ca totusi are ceva invertorul ala al tau deoarece al meu merge cu bormasina sau flex si nu intra in protectie. Mai verifica bateria de la care il alimentezi sa nu fie lesinata si sa scada tensiunea instant pe ia cand pui o sarcina pe invertor. Link spre comentariu
Relav Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 "dar nu se preteaza la electronicele cu sursa in comutatie ..si pe un topic un coleg a facut un invertor dupa aceasta schema pt pompa de la o centrala termica si nu i a functionat ok" Eu nu cred ca este chiar asa cum spui tu. Pentru aparatele care au sursa in comutatie si unde intai se face redresarea tensiunii de intrare unda nesinusoidala nu este deranjanta. Cu totul altfel stau lucrurile daca alimentezi motoare sau transformatoare cu tensiune nesinusoidala. Invertorul din schema de mai sus nu scoate unda sinusoidala dar poate fi utilizat cu succes pentru alimentatoarele de laptop, Tv sau alte aparate cu sursa in comutatie. Nu insa si pentru motorul de la pompa centralei termice. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Alimentarea se face direct de pe bornele bateriei, sectiunea cablelor in functie de lungime , minimum 10mmp, de preferat 16mmp. La 40-50A si 12Vdc orice rezistenta de contact conteaza, papuci bine sertizati, borne baterie curate si bine strinse. Grig Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum