bogdan_2006 Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 am realizat un subwoofer cu SAL SBX3040 (din motive financiare)pareri?si bune si rele toate sunt bine venite............ps. tuburile rezonatoare astept sa-mi vina, am dat comanda, acele tuburi sunt doar provizorii si de proba......... Link spre comentariu
Extrem Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 Pare sa fie bine facuta boxa...cum suna? e ranforsata ? finisaj ceva ? :smt003 Pana acuma, felicitari :rock:Do you wanna get high ? :partyman: :smt003 Link spre comentariu
Vizitator Rafy Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 Felicitari :smt006 foarte dragut wooferu in ce il imbraci mocheta sau autocolant.PS:eu l-as imbraca in autocolant NEGRU ii dau un aspect HIFI :weedman: Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 bv. ar trebui finisat. zi-mi si mie cum se aude te rog!! sau nu l-ai testat inca... bafta!! p.s sa nu superi vecinii :smt005 Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 frumos realizat, am totusi o obiectie nu sunt cam mici porturile de bass? Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 ar putea fi foarte in ton cu mobila si parchetul de aceea cred ca ar fi bine sa pui autocolant (sau folie laminata) de nuanta lemnului . :smt006 Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Martie 4, 2007 Autor Partajează Postat Martie 4, 2007 astept tuburile sa-mi ajung, am dat comandasi da vor fi mai mari fata de cat sunt acumase sude bine, sunt multumit de sunetul reprodus iar ca finisaj ma gandeam la autocolant in nuanta parchetului sa se asortezemultumesc pt parerile voastrea si ince ceva: stau la casa deci nu am probleme cu vecinii :supz: Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 pare "galagios". esti sigur ca l-ai montat bine? nu ar fi trebuit cu garnitura aceea de burete pe dinauntru, lipita de carcasa de lemn? nu stiu, poate gresesc. va intreb si eu pe voi ca am si eu 2 woofere SAL SBX 1620 pe care nu le-am montat inca, acum fac pregatirile. poate stii mai bine ca mine. bafta!!! Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Martie 4, 2007 Autor Partajează Postat Martie 4, 2007 sincer nici eu nu stiu exact care e faza cu garnitura de deasupradar ma gandesc sa nu fie pusa pt protectia care se aplica pe difuzor, aceea rama de plastic...k daca nu ar fi s-ar izbi membrana de protectie... Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 oricum cred ca o sa le montez ca tine ca altfel ar arata urat. o fi pus buretele pt protectie, in caz de busituri sau lovituri...... gasesti aici niste schite d la SAL daca vrei sa te uiti din curiozitate (de aici m-am inspirat cu ideea k or fi bine gandite) http://www.elforum.info//files/sal_108.pdf have fun :smt006 Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 inca ceva. daca poti sa imi spui si mie ce model de tuburi iei si cat ai dat pe ele si pe difuzor. ms Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Martie 4, 2007 Autor Partajează Postat Martie 4, 2007 difu=140-150rontuburi=1leu (de la kon, da naiba stie cand o sa-mi vina coletu)incinta= ??? ron (depinde de unde o faci: la fabrica sau acasa)tub: diametru=69mm; lungime 120mm; 4 bucati de astfel de tuburi; vin montate 2 cate 2 deoarece pt incinta asta trebuie 2 tuburi de 70x220mm; pt k nu am gasit asa mari; mi-am cumparat 4 si le lipesc 2 cate 2ps.: cunosc schitele respective... dar merci oricum Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Martie 12, 2007 Partajează Postat Martie 12, 2007 Eu am un SAL 2530.Am folosit proiectul celor da la SAL ptr. acest tip de difuzor,singura diferenta este ca am montat doar bass-ul.Ma gandesc ca daca ei au dat proiectul trebuie sa sune aproape cel mai bine posibil din ce poate oferii difuzorul.Mi-am facut un subwoofer activ. Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Martie 12, 2007 Autor Partajează Postat Martie 12, 2007 nu te intereseaza si un sal sbx3040??? Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 Merci de oferta,incearca la vanzari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum