Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

se poate inlocui sasiul 11AK30-1 cu 11AK30-4?

florind

Postări Recomandate

Am nevoie de un sasiu functional 11AK30-1 pentru tub bombat diagonala 51cm, tensiune 115V, gat gros, butoane pe placa, mono, 1 scart.

Am gasit la cineva o placa 11AK30-4 cu aceleasi cerinte enumerate mai sus (cel putin asa zice omul)

Va rog stie cineva daca se poate face inlocuirea fara modificari?

Se potrivesc fizic butoanele de pe placa, merge cu bobinele de deflexie originale (sau trebuie sa iau si bobinele de deflexie pentru 11AK30-4), merge cu aceeasi telecomanda?

Eventual daca mai sunt si alte diferente pe care nu le-am enumerat.

Multumesc.

Cu stima Florin

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florind

2

• dan cod

1

• Florinel TV

1

• adydep

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Telecomanda merge daca nu cumva unul e toshiba sau jvc.Daca sunt pentru acelasi tub adica 115V va merge.Legat de butoane depinde cate are fiecare in general au V+-,P+- si meniuOricum probleme nu vor fi.

Link spre comentariu

Va multumesc pentru raspuns.

11AK30-1 este pe tv Sonic. 11AK30-4 a omului nu stim de pe ce tv provine. Asta cu telecomanda.

Butoanele ma intereseaza sa se potriveasca fizic in gaurile de pe carcasa Sonic ca sa nu fiu nevoit sa decupez carcasa si sa arate ca dracu. Functiile butoanelor nu ma intereseaza atata vreme cat are telecomanda. Ar fi rau sa nu-i mearga telecomanda si sa nu gasesc modelul care-i trebuie. 11AK30-1 are 5 butoane

Link spre comentariu

ca marime si dimensiuni toate sasiurile 11ak30 indiferent de terminatia de la urma arata toate la fel dar altele sunt cu sunet stereo si altele cu sunet mono altele difera tensiunea de 125v pe B+ altele cu 115v pe B+ din ca difera tuburile 

post-223979-0-64210800-1449268624_thumb.jpg

post-223979-0-19741400-1449268630_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări