florind Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Am nevoie de un sasiu functional 11AK30-1 pentru tub bombat diagonala 51cm, tensiune 115V, gat gros, butoane pe placa, mono, 1 scart. Am gasit la cineva o placa 11AK30-4 cu aceleasi cerinte enumerate mai sus (cel putin asa zice omul) Va rog stie cineva daca se poate face inlocuirea fara modificari? Se potrivesc fizic butoanele de pe placa, merge cu bobinele de deflexie originale (sau trebuie sa iau si bobinele de deflexie pentru 11AK30-4), merge cu aceeasi telecomanda? Eventual daca mai sunt si alte diferente pe care nu le-am enumerat. Multumesc. Cu stima Florin Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Telecomanda merge daca nu cumva unul e toshiba sau jvc.Daca sunt pentru acelasi tub adica 115V va merge.Legat de butoane depinde cate are fiecare in general au V+-,P+- si meniuOricum probleme nu vor fi. Link spre comentariu
florind Postat Decembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Va multumesc pentru raspuns. 11AK30-1 este pe tv Sonic. 11AK30-4 a omului nu stim de pe ce tv provine. Asta cu telecomanda. Butoanele ma intereseaza sa se potriveasca fizic in gaurile de pe carcasa Sonic ca sa nu fiu nevoit sa decupez carcasa si sa arate ca dracu. Functiile butoanelor nu ma intereseaza atata vreme cat are telecomanda. Ar fi rau sa nu-i mearga telecomanda si sa nu gasesc modelul care-i trebuie. 11AK30-1 are 5 butoane Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 ca marime si dimensiuni toate sasiurile 11ak30 indiferent de terminatia de la urma arata toate la fel dar altele sunt cu sunet stereo si altele cu sunet mono altele difera tensiunea de 125v pe B+ altele cu 115v pe B+ din ca difera tuburile Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Se poate inlocuii si cu AK19,se potriveste perfect la dimensiuni,butoane,mufe,tot ce vreti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum