Tomsa Cosmin Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Azi mi-ia venit la curatat un acer aspire one 522,se incalzeste foarte tare (Racirea de ca**at) mi-a spus ca cand se incalzeste foarte tare se opreste sunetu nu se mai aude difuzoru... ce are? Link spre comentariu
bmwh548 Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Finalul e pozitionat in apropierea unei surse de caldura? Poate se supraincalzeste si se activeaza protectia termica. Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Decembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2015 (editat) Finalul e pozitionat in apropierea unei surse de caldura? Poate se supraincalzeste si se activeaza protectia termica. Acuma laptopul imi este ansamblat .Caut o poza pe net sa vad mai sigur Finalul e pozitionat in apropierea unei surse de caldura? Poate se supraincalzeste si se activeaza protectia termica. Editat Decembrie 4, 2015 de Tomsa Cosmin Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Normal ar fi ca tu sa il identifici si sa vezi unde este aplasat. In functie de pozitionarea lui iti dai seama daca este afectat sau nu de caldura. Din poza aia nu se distinge mare lucru. Eu cred ca are altceva de se opreste sunetul. Daca zici ca se incalzeste destul de mult, ar fi cazul sa nu mai foloseasca aplicatiile care forteaza procesorul. Din ce am vazut in specificatii, nu e ceva de "forta". Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Decembrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Normal ar fi ca tu sa il identifici si sa vezi unde este aplasat. In functie de pozitionarea lui iti dai seama daca este afectat sau nu de caldura. Din poza aia nu se distinge mare lucru. Eu cred ca are altceva de se opreste sunetul. Daca zici ca se incalzeste destul de mult, ar fi cazul sa nu mai foloseasca aplicatiile care forteaza procesorul. Din ce am vazut in specificatii, nu e ceva de "forta". Foloseste doar google chrome...dar cu windows 7 si cu 1 gb de ram.... asta este Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum