Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acer aspire one 522 problema sunet

Tomsa Cosmin

Postări Recomandate

Azi mi-ia venit la curatat un acer aspire one 522,se incalzeste foarte tare (Racirea de ca**at) mi-a spus ca cand se incalzeste foarte tare se opreste sunetu nu se mai aude difuzoru... ce are? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tomsa Cosmin

3

• bmwh548

1

• Barbu Andrei

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Finalul e pozitionat in apropierea unei surse de caldura? Poate se supraincalzeste si se activeaza protectia termica.

Acuma laptopul imi este ansamblat .Caut o poza pe net sa vad mai sigur

Finalul e pozitionat in apropierea unei surse de caldura? Poate se supraincalzeste si se activeaza protectia termica.

post-246101-0-26497300-1449261980_thumb.jpg

Editat de Tomsa Cosmin
Link spre comentariu

Normal ar fi ca tu sa il identifici si sa vezi unde este aplasat. In functie de pozitionarea lui iti dai seama daca este afectat sau nu de caldura. Din poza aia nu se distinge mare lucru. Eu cred ca are altceva de se opreste sunetul. Daca zici ca se incalzeste destul de mult, ar fi cazul sa nu mai foloseasca aplicatiile care forteaza procesorul. Din ce am vazut in specificatii, nu e ceva de "forta". 

Link spre comentariu

Normal ar fi ca tu sa il identifici si sa vezi unde este aplasat. In functie de pozitionarea lui iti dai seama daca este afectat sau nu de caldura. Din poza aia nu se distinge mare lucru. Eu cred ca are altceva de se opreste sunetul. Daca zici ca se incalzeste destul de mult, ar fi cazul sa nu mai foloseasca aplicatiile care forteaza procesorul. Din ce am vazut in specificatii, nu e ceva de "forta". 

Foloseste doar google chrome...dar  cu windows 7 si cu 1 gb de ram.... asta este

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări