Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programare Pic

Postări Recomandate

ok_am reusit _suntem cam saraci in videotutoriale despre pic-uri

ok

.....................................................................................................

#include <pic.h>#include <stdio.h>#include "intr.h"#include "lcd.h"#include "delay.h"#include <string.h>#include"const.h"__CONFIG(WDTDIS & INTIO  & LVPDIS & MCLRDIS & PWRTEN & BOREN);enum{ready,steby,meniu,tempstby,timpstby,timpoff,buzz,templ,pwroff} stare;#define stby RA3#define cald RB0#define DWN RB1#define UP RB2#define OK RB3#define CAN RA5#define blink RA4#define buz RB4#define bkled RB5unsigned long sumaA;unsigned int valtemp,settempl,settempstby,timp,timpsteby,templucru;unsigned char nrA,ext,s[21],sv[4],se[4],sett,set2,set3;unsigned char nrlinie,secunda;bit okaf,af,bit1,facut,ok,up,dwn,can,set,set4,bitstby,bitbuzz;void main(void){   OPTION=0b10001111; INTCON=0b11100000; PIE1=0b01000000; PIR1=0; PIE2=0; PIR2=0; PCON=0b00000011; EECON1=0; OSCTUNE=0; OSCCON=0b01111100; TRISA=0b00101100; TRISB=0b00001110; PORTA=0; PORTB=0; CCP1CON=0; SSPCON=0; CMCON=7; CVRCON=0; ANSEL=0b00000100; ADCON1=0b11000000; ADCON0=0b01010001;       bkled=1; stare=ready;   okaf=1; buz=0; af=1;  // ************************  citire parametri eeprom  ************************************ di(); ee_rd(0,sett); ee_rd(1,set); if(set){settempl=sett+250;}   // temperatura lucru letcon   else{settempl=sett;}   templucru=settempl; ee_rd(2,settempstby);   // temperatura srand by letcon ee_rd(3,set2); // timp intrare in stand by if(set2<1){set2=15;} ee_rd(4,set3); // timp power off if(set3<1){set3=5;} ee_rd(5,bitbuzz);   // bit buzz ON/OFF     initLCD();   clrLCD; line1(); strcpy(s,"  SOLDERING STATION ");   print(s); line2(); strcpy(s,"  homemade projects ");   print(s); line3(); strcpy(s," by Dan Spark ");   print(s);   line4(); strcpy(s," starting...   ");

trebuia sa creez un nou proiect si am importat mainC_am dat build_si am obtinut hex-ul

daca merge bine statia de lipit pun toata documentatia la sheer

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

vreau sa realizez ceva in genul acesta

http://www.ebay.com/itm/Handheld-Frequency-Counter-Meter-Wireless-Remote-Control-Reader-250MHz-450MHz-/151688276127?hash=item235153689f:g:LAgAAOSw3xJVXRp7

.nu am decat un freqvency meter facut de mine cu pic 628 parca, aruncat pe undeva prin dulap.

m-ar ajuta sa vad exact frecventa/pwr unei telecomenzi wireless(fie si analogic) intre 250-450 mhz.

poate e vreun coleg care a facut un montaj asemanator si functioneaza.multumesc.

Link spre comentariu

Acel frecventmetru are un etaj de intrare RF, divizor de frecventa, ceva cunostinte conceptie PCB sunt necesare. Nu e un simplu PIC la care aplici 450MHz pe o intrare..

Are sa mearga dracia aia de pe eBay, nu-ti face griji. De banii pe care ii platesti. Depinde la ce o folosesti.

Uite un exemplu: http://www.pira.cz/counter.htm. Sunt multe exemple pe Google.

Link spre comentariu

un frecventmetru cu pic am acasa.imi trebuie receptia semnalului transmis de telecomanda si aplicat frecventmetru-ui si sa arate si corect frecventa.

il folosesc la automatizari pentru a acorda telecomanda pe frecventa receptorului.

o sa fa comanda pe e-bay.

multumesc,

SARBATORI FERICITE!

Editat de costy2011
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări