flomelomanul Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 @tinel Eu am cumparat bobina de la un magazin de la mine din oras, care este distribuitor autorizat Schneider, din cauza asta nu pot sa-ti dau vreun link. S-ar putea sa gasesti la supermarket-urile din domeniu (am vazut acum vreo 2 luni in Dedeman o gama destul de mare de aparataj Schneider, nu-mi amintesc sa fi vazut si iMSU, dar poate ti-o aduce pe comanda). La orice distrbuitor autorizat Schneider ar trebui sa existe sau macar sa poata fi comandata. Link spre comentariu
tinel Postat Ianuarie 4, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Dupa cum spuneam in primul post ,la dedeman are numai cu declansare la 275 V , asta din ce-am gasit eu pe net , ca vanzatorii erau habarnisti. Sa vorbesc cu vreun sef de-al lor ,poate ala stie mai multe. Link spre comentariu
flomelomanul Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 @tinel Codul bobinei de declansare la prag de tensiune iMSU 255V este A9A26479, ca sa stii ce sa ceri la Dedeman. Link spre comentariu
tinel Postat Ianuarie 5, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Am notat , multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum