Marian Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Buna seara. Va multumesc inca odata Dl Marian pentru interesul dat. Deja v-am sacait cam mult si ati scris un roman . Cu senzorul acoperit am 13vcc si cu el descoperit am 10vcc,intre pini 1 si 3 cu modulul alimenat la 14,3.Cu modulul alimentat la 12,4vcc, intre pinul 1 si 3 am 10,3 vcc cu senzorul descoperit si 11,2 cu el acoperit. Multumesc Ps, am pus microreleu pentru ca modulul va fi alimentat mereu, si la 700mha, sa nu ma trezesc fara baterie, mai ales iarna. Microreleul trage uneva la 60mha. Andrei lasa ca nu m-ai sacait deloc, eu mi-am asumat asta atunci cand am facut sugestia, deci nu-i bain Din cate spui comparatorul pare defect sau nu pare a avea masa pentru ca ti-am zis cu senzorul descoperit, iesirea comparatorului trage la masa si dupa ea poarta mosfetului, deci cu senzorul acoperit trebuia sa gasesti intre poarta si sursa la mosfet, sub 0,5V. Ma uitai acuma pe schema si-mi vine sa-mi trag palme, am notat gresit pinii eu, la LM339 alimentarile sunt in pinii 3 ( Vcc ) si 12 ( Gnd ). Eu am pus in schema 4 si 8 combinatie valabila la LM393... La naiba cu mintea mea chioara... Scuze Andrei, in caz ca ai pus alimentarile cum am desenat eu in schema atunci daca poti incearca sa corectezi, si vezi daca asa merge ok, daca nu atunci comparatorul a decedat, nu-i bai iti trimit eu un LM393 care functioneaza fix pe combinatia din schema, nu te costa nimic bineinteles. Link spre comentariu
Andrei87 Postat Decembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Vă Salut. Nu este nici o problema, se mai gresete. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Faci schema cu fotorezistenta dusa la iesirea lui 7805 si iei LM393, e mai mic si mai simplu, si se potriveste la fix cu notatiile din schema. Link spre comentariu
Andrei87 Postat Decembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2015 (editat) Buna seara. Am fost dupa componente si astazi am facut montajul din nou. Acum functioneaza fara probleme chiar si la 11,2v.Acum e perfect Multumesc inca odata tuturor pt ajutor si nu in ultimul rand dl Marian. O intrebare mai am, as putea sa nu mai pun releu si din drena sa dau alimentarea unui ne555?Multumesc Editat Decembrie 10, 2015 de Andrei87 Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Mor de ciuda ca nu am vazut eroarea aia din timp... Felicitari pentru perseverenta si reusita. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 adi, vizavi de msg privat pe care mi l-ai trimis cu pupatu` moderatorilor.. nu-mi pasa de nici un moderator in plus sau minus fata de oricare alt forumist. dar oamenii trebuie respectati, sau in cel mai nefericit caz, daca chiar nu suporti pe cineva, ignorati. nu trebuie sa dai dovada de "tiganie" in nici o situatie. dar in fine, cine sunt eu sa judec. mi-am zis doar parerea. Link spre comentariu
Vizitator Corin Petrosel Postat Iulie 9, 2016 Partajează Postat Iulie 9, 2016 (editat) Buna ziua. As dori daca ma poate ajuta cineva cu desenul PCB-ului primei scheme de la postul #31 Am incercat diferite programe dar nu ma descurc. As mai dori sa intreb si daca mai trebuie sa pun si alte relee mai mari dupa montaj in cazul in care vreau doar sa pun acest montaj pe lumina plafonierei de masina la care sa mai adaug 6 leduri in diferite locuri sau este suficient un releul mic de pe schema. Adica vreau sa fac sa se aprinda plafoniera de la masina si inca 6 leduri cand deschid usa doar noaptea. Multumesc. Editat Iulie 10, 2016 de Corin Petrosel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum