palcu ion Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 cred ca e vorba de aceeasi tc folosita pe un sasiu de akai,intr-adevar nu exista nici piratata de china dar se poate programa, Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 cred ca e vorba de aceeasi tc folosita pe un sasiu de akai ... imi pare rau sa va anunt , dar sinteti la kilometri distanta de adevar . codul in hexazecimal emis de telecomanda corecta nu are de-a face cu nici o marca sau model de CRT uzuale . Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 http://www.thomson-av-accessories.eu/webresources/article-information/codelist/00131848_49_50pin_cs_de_el_en_es_fi_fr_hu_it_nl_pl_pt_ro_ru_sk_sv_tr_300.pdf Link spre comentariu
palcu ion Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 daca e vorba de cea care zic eu,codul este 6121-00ff Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 concret , in cazul nostru ... ar fi fost prea simplu , prea usor si prea ca la tara ... sa fie 6121 / 00ff . din nefericire , codul real este cu totul altul . Link spre comentariu
palcu ion Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 care ar fi acela? nu multi stiu secretel tc mp... Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Poate este de inteles secretul,fiind meritul si munca @misuraelectronic. Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 uni ,,colegi ,, sant aici doar pentru interes in nici un caz pentru a ajuta, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum