Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda problema!

Daniel Bode

Postări Recomandate

Acum poate va ajuta cineva cu vreun echivalent....Dar daca ne-ati spune si dvs ce procesor foloseste acest tv,ar fi foarte bine pentru noi.... :reytre

Link spre comentariu

Asa dupa procesorul TDA9351PS/N3/3 , ar mai merge aceste doua telecomenzi : mfy1460 , irc81890 .

Dar pentru siguranta mai asteptati si alte detalii de la alti useri de pe acest forum.

Link spre comentariu

Asa dupa procesorul TDA9351PS/N3/3 , ar mai merge aceste doua telecomenzi : mfy1460 , irc81890

cind  o  zbura  porcul  o  sa  mearga  telecomenzile  din  citat .  pentru  a  nu  stiu  cita  oara ...se  posteaza  complet  aiurea  in  tramvai  de  catre  vechi /  noi  vinatori  de  posturi  ,  doar  pentru  a  se  face  rang  si-atit .  

raspunsul  corect  este  urmatorul ... nu  exista  telecomanda  de  cumparat  pentru  acest  tvc  in  rsr .  telecomanda  se  construieste  de  la  zero  ,  iar  mie  mi-a  luat  2  zile  sa  o  termin ...vorba  vine  sa  o  termin ,  pentru  ca  tasta  menu  nu  se  poate  descoperi   absolut  deloc .  problema  este  insa  surmontata  ,  avind  in  vedere  ca ,  din  fericire ,  exista  tasta  menu  pe  bordul  tvc-ului .

cine  vrea  telecomanda  corecta ,  ma  contacteaza  pe  pm  si  discutam  detaliile  ... :rzb

Link spre comentariu

cine  vrea  telecomanda  corecta ,  ma  contacteaza  pe  pm  si  discutam  detaliile  ... :rzb

Dar de ce este asa de secreta aceasta telecomanda.....?? Asta chiar nu inteleg.....Parca nu ar mai avea lume tv-uri dastea..... :85

Link spre comentariu

Atatea secrete   :95 .Incercati  ce v-a spus Domnul Florin ,iar daca nu functioneaza incercati si NP51 sau HX55K8.

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

... incercati si NP51 sau HX55K8.

cind  o  zbura  porcul  o  sa  mearga  ...  RELOADED  !  

n-aveti  decit  sa  munciti  de  pomana ,  ca  doar  nu  eu  voi  pierde  timp  si  bani  pentru  aceasta  operatiune .  cine  are  urechi  de  auzit ,  bine ...cine  nu ,  nu  !  telecomanda  corecta  este  disponibila  doar  pe  bani .  sper  ca  n-are  nimeni  pretentia  ca ,  dupa  2  zile  de  munca  ,  sa-i  spun   moka  ce  si  cum  !   imi  pare  rau  daca  asa  s-a  inteles ... :49

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări