Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DVD E-boda sursa comutatie

Vizitator basil

Postări Recomandate

Vizitator basil

DVD-ul are sursa de alimentare separat in partea stanga, pe partea de 229 v se afla un integrat cu 8 pini

Va rog sa imi spuneti si mie care este integratul , la sursa mea, pur si simplu a explodat si nu pot sa-l identific,

sa pun in loc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Vizitator basil

Foarte interesanta si extrem de  folositoare in extremis, aceasta rezokvare, dar exista,  la 8 pini, o probabilitate destul de mare ca sa aibe  mai  multe integrate aceeasi configuratie. Atasez si poza sursei.Inregratul da direct in transformator.

post-241188-0-43501200-1449206823_thumb.jpg

Editat de basil
Link spre comentariu

Daca este integratul incercuit cu rosu pare  "teafar" nu explodat cum ati precizat in deschiderea topicului.Si apoi vorba lui @validae nu se poate citi nimic din ce scrie pe el?Caci daca insemnele nu sunt sterse,imi este greu sa cred ca nu se poate descifra ce scrie acolo cu o lupa buna caci microscop pt. asa ceva nu stiu daca detineti.Si mie mi s-a defectat dvd-ul dar este alta marca si defectiunea era din cauza unor condensatori electrolitici  uscati si dupa ce i-am inlocuit si-a revenit.Cu o schema s-ar descoperi imediat ce integrat este acela.

Link spre comentariu
Vizitator basil

Nu este poza placii mele, ci una luata de pe alt topic, al meu  are fata sarita; doar nu ma apucam de aceasta postare ca nu aveam ce face si sa va mint, nu vad rostul si nici scopul. Pur si simplu nu am la telefon cablu de PC si am luat o poza pentru a fi mai explicit.

Schema se ridica usor dar ce folos.

Se vede clar condensatorul curs, si deci cauza care a dus la ciufulirea integratului.

Dar stam si ne invartim in vorbarie . Stie cineva  ce integrat a fost sau are cineva o schema?

Atat va rog.

Editat de basil
Link spre comentariu

Incercati sa gasiti schema cautand cu google sau vedeti ca la sectiunea "depanari radio tv si audio-video" sunt mai multe persoane care repara asemenea aparate  iar cu aceasta ocazie poate detine careva si schema dvd-ului dvs.De ce nu rugati un moderator sa va mute acest topic acolo.

TEA 1521P.

Altceva mai doriti?Ca mi-am desfacut aparatul ca sa va spun si nu vreau sa-l prinda curentul.

Sa speram ca acela este.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări