Vizitator basil Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 DVD-ul are sursa de alimentare separat in partea stanga, pe partea de 229 v se afla un integrat cu 8 pini Va rog sa imi spuneti si mie care este integratul , la sursa mea, pur si simplu a explodat si nu pot sa-l identific, sa pun in loc. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Pai mai intai trebuie sa specificati ce model de DVD E-boda este ca sa va poata ajuta cineva.Dar eu cred ca daca aveti o asemenea problema puteti primi mai mult ajutor postand la rubrica depanari radio tv,audio-video http://www.elforum.info/forum/9-depanari-radio-tv-audio-video/ Link spre comentariu
leo 17 Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 dupa ce scrii modelul si gasim schema ,o gasesti ce componente ai tu lipsa daca la depanare nu ti iese poti sa te joci adaptad o alta sursa de dvd ..gasesti si de cumparat la magazine online m...m Link spre comentariu
Vizitator basil Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 IMI CER SCUZE CA NU AM SPUS MODELUL, cred ca e cel mai comun pe la noi, DV 555 X Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 http://remont-aud.net/ic_power/ Identifici pinii integratului ce duc la plus, minus, feedback și tranzistorul sursei și bifezi în tabelul de pe site.Apoi programul va indica ce integrate au această configurație. Link spre comentariu
Vizitator basil Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 (editat) Foarte interesanta si extrem de folositoare in extremis, aceasta rezokvare, dar exista, la 8 pini, o probabilitate destul de mare ca sa aibe mai multe integrate aceeasi configuratie. Atasez si poza sursei.Inregratul da direct in transformator. Editat Decembrie 4, 2015 de basil Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Mie mi se pare că se vede totuşi ceva scris pe capsula aia...cu o lupă s-ar descifra ceva cu siguranţă. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Daca este integratul incercuit cu rosu pare "teafar" nu explodat cum ati precizat in deschiderea topicului.Si apoi vorba lui @validae nu se poate citi nimic din ce scrie pe el?Caci daca insemnele nu sunt sterse,imi este greu sa cred ca nu se poate descifra ce scrie acolo cu o lupa buna caci microscop pt. asa ceva nu stiu daca detineti.Si mie mi s-a defectat dvd-ul dar este alta marca si defectiunea era din cauza unor condensatori electrolitici uscati si dupa ce i-am inlocuit si-a revenit.Cu o schema s-ar descoperi imediat ce integrat este acela. Link spre comentariu
Vizitator basil Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 (editat) Nu este poza placii mele, ci una luata de pe alt topic, al meu are fata sarita; doar nu ma apucam de aceasta postare ca nu aveam ce face si sa va mint, nu vad rostul si nici scopul. Pur si simplu nu am la telefon cablu de PC si am luat o poza pentru a fi mai explicit. Schema se ridica usor dar ce folos. Se vede clar condensatorul curs, si deci cauza care a dus la ciufulirea integratului. Dar stam si ne invartim in vorbarie . Stie cineva ce integrat a fost sau are cineva o schema? Atat va rog. Editat Decembrie 4, 2015 de basil Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Atunci singura soluție este identificarea cu programul rușilor (#5), dacă nu se găsește vreun coleg cu un DVD identic să spună ce integrat e acolo. Link spre comentariu
nicolaus Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 TEA 1521P. Altceva mai doriti?Ca mi-am desfacut aparatul ca sa va spun si nu vreau sa-l prinda curentul. 1 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Incercati sa gasiti schema cautand cu google sau vedeti ca la sectiunea "depanari radio tv si audio-video" sunt mai multe persoane care repara asemenea aparate iar cu aceasta ocazie poate detine careva si schema dvd-ului dvs.De ce nu rugati un moderator sa va mute acest topic acolo. TEA 1521P. Altceva mai doriti?Ca mi-am desfacut aparatul ca sa va spun si nu vreau sa-l prinda curentul. Sa speram ca acela este. Link spre comentariu
nicolaus Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 (editat) La mine sigur este acela.Placa sursei arata insa altfel. Ofera 3,3v 5v 12v -12v. Editat Decembrie 4, 2015 de nicolaus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum