mihion Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Va salut , As vrea sa vad si eu filmul lui Stere Gulea, din 2013, "Sunt o baba comunista". Ma poate ajuta cineva sa cumpar DVD-ul, pe care nu l-am gasit la nici o librarie pe net. Accept orice sugestie. Deasemeni am cautat si "Funeralii fericite" de Horatiu Malaele si am gasit ceva arhivat cu parola. La fel as dori sa cumpar DVD-ul. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Eu as vrea sa revad un film, tot romanesc dar nu mai stiu cum se numeste, este vorba despre uciderea unuia care statea intr-o vila fara etaj (parca) prin injectarea unei substante otravitoare in teava de apa potabila. Retin doar atit ca suna cineva la telefon si spunea cu o voce ragusita "Alo, Stamatiade la telefon". Ma poate ajuta cineva cu tilul acestui film? Scuze ca am intervenit pe topicul tau. Link spre comentariu
clauelf Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Da, filmul este facut dupa cartea " Moartea vine pe banda de magnetofon" si se numeste "Un om in loden". Link spre comentariu
florinellll Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Da, filmul este facut dupa cartea " Moartea vine pe banda de magnetofon" si se numeste "Un om in loden". Sunt in ;;plina vizionare;;; Filmele noastre ,actorii nostrii Da ,sunt melancolic 1 Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Io aş vrea să revăd ăsta: http://www.imdb.com/title/tt0128298/ Link spre comentariu
florinellll Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Si de ce nu il vezi bre Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 clauelf, multumesc mult, ala este filmul, dar nu il gasesc. Daca il are careva pe oricare dintre ele, lasati un PM, fac cinste! Link spre comentariu
Dominicue Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 In caz ca nu-l gasesti de descarcat poti sa-l vizionezi si asa Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Multam mult, uite la YT nu ma gindisem... Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Si de ce nu il vezi bre Fincă la cinema e unii în faţă pă cîte trei scaune, sparge la sămînţă şi rîgîie bere. Link spre comentariu
Dominicue Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 (editat) Fincă la cinema e unii în faţă pă cîte trei scaune, sparge la sămînţă şi rîgîie bere. :rade: ei s-au m-au schimbat vremurile ........acuma nu mai sparg seminte .......rontaie popcoarne si chips-uri si sorb la pepsi de scot din minti :rade: Editat Decembrie 8, 2015 de Dominicue Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 (editat) Sau altii... in spatele salii...cine stie ce fak. Editat Decembrie 8, 2015 de PINTI Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=BmB-hKLNMUs Link spre comentariu
florinellll Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 (editat) Dan Condurache era" zurliu" de mic Editat Decembrie 8, 2015 de florinellll Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Aici e delicios... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum