marian_hmm Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 salutari tuturor! ...m-am pricopsit cu acest tv,ce face: fond albastru iar in partea stinga sus scrie TASTE ---,nu raspunde la nici o comanda nici din butoane sau telecomanda,sursa cu tensiuni ok. Avem:ST92195C7B1/MTH , 24C08 , STV2246H , CD4052BE , TDA8174A , AN17821A sasiu :T2S01(08) -sper sa nu gresesc asta scrie linga trafo linii. Eu banuiesc damp memorie, daca ma poate ajuta cineva . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Domnul este servit cu doua dump-uri. kontrast ft2101.rar ST92195C7B1MTH.rar Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Cand apare afisat Tasta,apasati pe telecomanda tasta OK sau PP,de 3 ori consecutiv,si tv se v-a debloca. Link spre comentariu
marian_hmm Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 (editat) multumec mult domnul Florin ! ...incerc si varianta asta domnul Andrei,multumesc! ...din pacate acest tv nu are buton de ok pe telecomanda,iar la pp nu reactioneaza deloc. Editat Decembrie 3, 2015 de marian_hmm Link spre comentariu
gigi56 Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Buna seara , Domnul Florin ,imi este si mie necesara aceasta schema de la TV CONTRAST FT 2101, si ma descarcato dar in loc sa apara schema pe ecranul monitorului imi apare ADOBE READER si nu pot sa vad schema,va rog un pic de ajutor sa pot download schema. Cu stima. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Domnul este servit cu schema... Zander FT2101_schematic.pdf 1 Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Ar trebui sa reactioneze la pp apasat de mai multe ori.N18 e telecomanda nu? Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 multumec mult domnul Florin ! ...incerc si varianta asta domnul Andrei,multumesc! ...din pacate acest tv nu are buton de ok pe telecomanda,iar la pp nu reactioneaza deloc. iar OK este tasta rosie de pe telecomanda Link spre comentariu
gigi56 Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 (editat) Va multumesc foarte frumos domnule Florin pentru schema. O zi buna cu multa sanatate . Editat Decembrie 4, 2015 de gigi56 Link spre comentariu
marian_hmm Postat Decembrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2015 asta e telecomanda : http://static.mivarom.ro/catalog/images/k_omtrast.jpg Nu este N18! ... Si este cea originala a Kontrast FT2101. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 nu merge cu 3 de zero sau 4 de zero Link spre comentariu
marian_hmm Postat Decembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2015 ...am scris bin-urile oferite de domnul Florin Iordache pe rind cele 4 variante tv-ul functioneaza dar nu raspunde la nici o comanda de pe telecomanda ,butoanele lui merg ok . Nu am am o telecomanda N18 sa incerc, dar cu o asta shimba cite ceva : http://static.mivarom.ro/catalog/images/26085.jpg Cred totusi ca altul era bin-ul original mai are cineva alta varianta? ....nu merge nici o combinatie de 3 sau 4 apasari indiferent de tasta,din pacate. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Nu se poate,trebuie sa raspunda la telecomanda,este problema de receptor infrarosu sau telecomanda defecta. Nu are legatura dump-ul cu telecomanda la acest sasiu(la alte sasie da). Deblocarea se face cum am zis in #3.Succes! Link spre comentariu
marian_hmm Postat Decembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Craciun fericit! si multumiri tuturor!...am cumparat telecomanda N18 ,si cu ea apasind de 3 ori OK s-a deblocat. Curios ca telecomanda originala e alta si cu ea nu am putut face nimic. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Era normal sa meaega N18 la ce procesor are Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum