Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv KONTRAST FT2101

marian_hmm

Postări Recomandate

salutari tuturor!

...m-am pricopsit cu acest tv,ce face:

fond albastru iar in partea stinga sus scrie TASTE ---,nu raspunde la nici o comanda nici din butoane sau telecomanda,sursa cu tensiuni ok.

Avem:ST92195C7B1/MTH , 24C08 , STV2246H , CD4052BE , TDA8174A , AN17821A    sasiu :T2S01(08) -sper sa nu gresesc asta scrie linga trafo linii.

Eu banuiesc damp memorie, daca ma poate ajuta cineva .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marian_hmm

5

• adydep

3

• FLORIN IORDACHE

2

• gigi56

2

multumec mult domnul Florin !

...incerc si varianta asta domnul Andrei,multumesc!

...din pacate acest tv nu are buton de ok pe telecomanda,iar la pp nu reactioneaza deloc.

Editat de marian_hmm
Link spre comentariu

Buna seara ,

Domnul Florin ,imi este si mie necesara aceasta schema de la TV  CONTRAST  FT 2101, si ma descarcato dar in loc sa apara schema pe ecranul monitorului imi apare  ADOBE READER  si nu pot sa vad schema,va rog un pic de ajutor sa pot download schema.

Cu stima.

Link spre comentariu

multumec mult domnul Florin !

...incerc si varianta asta domnul Andrei,multumesc!

...din pacate acest tv nu are buton de ok pe telecomanda,iar la pp nu reactioneaza deloc.

iar  OK este tasta rosie de pe telecomanda

Link spre comentariu

...am scris bin-urile oferite de domnul Florin Iordache pe rind cele 4 variante tv-ul functioneaza dar nu raspunde la nici o comanda de pe telecomanda ,butoanele lui merg ok .

Nu am am o telecomanda N18 sa incerc, dar cu o asta shimba cite ceva :   http://static.mivarom.ro/catalog/images/26085.jpg

Cred totusi ca altul era bin-ul original mai are cineva alta varianta?

....nu merge nici o combinatie de 3 sau 4 apasari indiferent de tasta,din pacate.

Link spre comentariu

Nu se poate,trebuie sa raspunda la telecomanda,este problema de receptor infrarosu sau telecomanda defecta. Nu are legatura dump-ul cu telecomanda la acest sasiu(la alte sasie da). Deblocarea se face cum am zis in #3.Succes!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări