Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pot folosi mplificatorul si boxele dintr.un televizor stricat?

Vizitator apreda02

Postări Recomandate

Vizitator apreda02

Salutare. Am un tv defect din acela cu tub si as vrea sa stiu daca pot recupera de pe el amplificatotul de sunet sau ce o fi el pe acolo+boxele,incat sa fac din el niste boxe pt calculator. Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

1

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

dacă ai "boala sârmei", poţi să recuperezi chiar mai multe, inclusiv, dacă ai ceva răbdare şi mână fină, sârma din bobinele de deflexie! :)

singurul lucru cam inutil e transformatorul de FIT: e capsulat şi "îmbăiat" în răşină epoxidică de nu mai poţi folosi nimic din el, doar pentru ştrapuri neizolate.

în rest, în funcţie de cât sunt de bune piesele alea... pe unele le poţi folosi pentru alte montaje, în plus, sigur mai sunt câteva radiatoare acolo, un număr de semireglabile mai de 2-3 w, chestii...

dar dacă e cu smd-uri, se cam rupe filmul: e nevoie de ceva răbdare la dezlipit astea, şi de un letcon mai serios, dar şi aşa e bun de ceva: la exersat dezlipitul/lipitul de smd-uri...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări