Radiotelegrafist Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Este o bobina intre iesirea U1 si alimentare final linii.Da-o aia jos si acolo conecteaza ampermetrul.E cel mai ok. cam 400mA este consumul ce ar mai putea fii?ca mam luat de ganduri. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 cam 400mA este consumul ce ar mai putea fii?ca mam luat de ganduri. ...este mult ! daca deflexia este ok,puneti un alt traf daca aveti... Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Exagerat !!!Totusi imaginea apare bine,nu are tendinte de "strangere"din lateral? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Exagerat !!!Totusi imaginea apare bine,nu are tendinte de "strangere"din lateral? imaginea este normala,merge cam zece minute dupa care se opreste brusc Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Cititi aici:http://www.elforum.info/topic/106104-modificare-extrem-de-simpla-pt-a-inlocui-bu808dfi/page-30...posturile 419,450,456.... In acel ultim post TV-ul functiona normal dar trz se incingea puternic...iar consumul era 392 mA , exact ca la dvs... Eu credca aveti parte de un lot de trz. prosti....incercati -pentru teste!- modificarea cu trz. normal si dioda si vedeti cum se comporta....apoi cumparati trz. buni originali... Spor! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Cititi aici:http://www.elforum.info/topic/106104-modificare-extrem-de-simpla-pt-a-inlocui-bu808dfi/page-30...posturile 419,450,456.... In acel ultim post TV-ul functiona normal dar trz se incingea puternic...iar consumul era 392 mA , exact ca la dvs... Eu credca aveti parte de un lot de trz. prosti....incercati -pentru teste!- modificarea cu trz. normal si dioda si vedeti cum se comporta....apoi cumparati trz. buni originali... Spor! am facut si montaj darlington cu tranzistoare serioase recuperate din tv-uri second-hand(bu208,bu526,kt838,kt846,bu126,2sd350a,etc)si tot arde Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Clar ori traf defect,ori deflexie ori comanda finalului nu e ok insa asta fara osciloscop nu ai cum sa vezi. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Daca nu e osciloscop se poate proceda prin eliminare: se schimba traful, apoi deflexia si abia apoi daca problema persista nu poate fi vorba decat de comanda proasta in baza. E mai mult de munca, dar asta e ... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 problema rezolvata prin schimbarea condensatorului c826-47micro la160v cu unul de 100micro Link spre comentariu
naetv Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 cam ciudat - ala dus ar fi trebuit sa se vada si pe imagine si nu stiu daca ar fi incins final linii - am gasit destule duse si nu se ardea BU Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Aproximativ 250mA(masurat direct cu ampermetrul,sau indirect prin caderea de tensiune pe rezistenta de 5,6 Ohm, si calculat cu Legea lui Ohm).Schimbati si C 470uF,ce filtreaza tensiunea de alim. a STX.(situat la capatul opus rezistentelor serie).Atata timp cat imaginea apare bine defectul este produs doar de comanda gresita in baza,sau o tensiune cu zgomot(adica nefiltrata).Nu ne-ati spus cum se arde BU:se face sarma,sau este "ametit"(prezinta rezistenta) Am avut dreptate-tensiune cu zgomot. . Eu cred ca zimta putin dar nu ati observat..... Link spre comentariu
naetv Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Am avut dreptate-tensiune cu zgomot. . da , dar filtraj pe driver are alte consecinte fata de filtraj pe B+ Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Am avut dreptate-tensiune cu zgomot. . Eu cred ca zimta putin dar nu ati observat..... da,ati avut dreptate,dar culmea ca a fost schimbat si pus unul nou si masurat inainte si dadea bine pe aparat. cam ciudat - ala dus ar fi trebuit sa se vada si pe imagine si nu stiu daca ar fi incins final linii - am gasit destule duse si nu se ardea BU pai si mie mi sa parut ciudat ca nu am mai intalnit asa defect pana acum,oricum va multumesc tuturur colegilor pentru sprijinul acordat. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Piese noi si proaste Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 subiectul se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum