Radiotelegrafist Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Salut colegi,la un sasiu 11ak30 se incalzeste excesiv final linii bu808 pana se arde,cei care au mai intalnit aceasta problela rog sa ma ajute si pe mine cu un raspuns,multumesc anticipat. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Incercati sa inlocuiti cele 2 rezistente serie care alimenteaza STX112 cu 22 Ohm/3W.Banuiesc ca celelalte cauze cunoscute, au fost eliminate... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 da,bineinteles ca au fost eliminate celelalte cauze,la ce va referiti cand ati spus STX112? Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 La tranzistorul X112, Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 adica prefinal linii? Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Da,care este alimentat in colector cu 2 rez. serie,de 39 Ohm,sau 47 Ohm,sau 33 cu 39,etc...inlocuiti-le cu 22 Ohm/3W Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 E stift BUul ala montat de aia se incalzeste. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 E stift BUul ala montat de aia se incalzeste. nu,nu este stift,este recuperat din sasiuri 11ak30 am facut si montaj darlington si tot mi la ars. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 nimeni pe aici cu vreo solutie? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Condensatorul electrolitic de 10uF prin care primeşte BU 808 semnal în bază l-ai schimbat ? Că de obicei de acolo i se trage...pune unul de 47-100uF. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 da,bineinteles,asta am facut prima data lam schimbat cu unul nou de 22micro la 63v Link spre comentariu
cornel1962 Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 nimeni pe aici cu vreo solutie? ... ati eliminat celelalte cauze!!!...care anume ???...pana se incalzeste BU, imaginea cum este? verificati tensiunea B+ inlocuirea C613 si majorarea capacitatii acestuia(#10) rezistentele de alimentare etaj prefinal( #6) consum exagerat pe BO, poate chiar trafo linii, etc da,bineinteles,asta am facut prima data lam schimbat cu unul nou de 22micro la 63v cred ca am postat in acelasi timp, ...dati mai multe detalii! Link spre comentariu
Sir john red Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Consum mare pe Bo, Trafo linii sau deflexia cu spire in scurt,cond de recuperare devalorizat.Nu ai precizat daca pana se incalzeste si se distruge tz bu808 apare rastru normal!!?? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 ... ati eliminat celelalte cauze!!!...care anume ???...pana se incalzeste BU, imaginea cum este? verificati tensiunea B+ inlocuirea C613 si majorarea capacitatii acestuia(#10) rezistentele de alimentare etaj prefinal( #6) consum exagerat pe BO, poate chiar trafo linii, etc cred ca am postat in acelasi timp, ...dati mai multe detalii! imaginea este buna,am schimbat si acele rezistente din prefinal linii si nici o inbunatatire(schimbati conzii din sursa,tensiunea B+ este buna) Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Mai schimbati odata C613, chiar daca e nou. Masurati de asemenea si consumul BO cu ampermetrul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum