mariantoader82 Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Sasiu TV2KR ,butoanele p+ si p- fac functia de v+ si v- cel de menu functioneaza perfect , din menu nu sunt blocate am scris o memorie noua cu un dump ,condensatoarele nu sunt devalorizate ,am inlocuit butoanele cu altele noi degeaba ,ce ar putea fi de vina!? Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Poate defecte pushurile sau ceva pe traseu. Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Decembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Am folosit butoane si de la alte sasie functionale si am verificat si traseul pina la procesor. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Nu mai imi amintesc,dar parca exista in service o setare cu privire la butoanele de panou.... Link spre comentariu
cornel1962 Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Sasiu TV2KR ,butoanele p+ si p- fac functia de v+ si v- cel de menu functioneaza perfect , din menu nu sunt blocate am scris o memorie noua cu un dump ,condensatoarele nu sunt devalorizate ,am inlocuit butoanele cu altele noi degeaba ,ce ar putea fi de vina!? "Sasiu TV2KR ,butoanele p+ si p- fac functia de v+ si v- cel de menu functioneaza perfect" .... urmariti schema si observati ca cel de meniu este conectat direct, iar cecelalte prin cate o rezistenta serie. Verificati valoarea acestor rez. (scoase din cir cuit, sau puneti o rez.semireglabila de val.mai mare si modificati din cursor pana push-ul respectiv executa comanda dorita, apoi inlocuiti cu rez.fixa. La fel si cu urmatorul!!! Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 (editat) sau inventat telecomenzile,nu vad rostul sa va chinuiti la el,pun pariu ca pretul unei telecomenzi e mai mic ca pretul muncii dv,daca este chassiul cu un singur procesor,se potrivesc mai multe telecomenzi,daewoo philips etc Editat Decembrie 3, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum