Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Provision

mariantoader82

Postări Recomandate

Sasiu TV2KR ,butoanele p+  si p-  fac functia  de v+ si v-  cel de menu functioneaza perfect  , din menu nu sunt blocate am scris o memorie noua cu un dump ,condensatoarele nu sunt devalorizate ,am inlocuit  butoanele cu altele noi degeaba ,ce ar putea fi  de vina!?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mariantoader82

2

• dan cod

1

• cornel1962

1

• adydep

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sasiu TV2KR ,butoanele p+  si p-  fac functia  de v+ si v-  cel de menu functioneaza perfect  , din menu nu sunt blocate am scris o memorie noua cu un dump ,condensatoarele nu sunt devalorizate ,am inlocuit  butoanele cu altele noi degeaba ,ce ar putea fi  de vina!?

"Sasiu TV2KR ,butoanele p+  si p-  fac functia  de v+ si v-  cel de menu functioneaza perfect" .... urmariti schema si observati ca cel de meniu este conectat direct, iar cecelalte prin cate o rezistenta serie. Verificati valoarea acestor rez. (scoase din cir cuit, sau puneti o rez.semireglabila de val.mai mare si modificati din cursor pana push-ul respectiv executa comanda dorita, apoi inlocuiti cu rez.fixa. La fel si cu urmatorul!!!

Link spre comentariu

sau inventat telecomenzile,nu vad rostul sa va chinuiti la el,pun pariu ca pretul unei telecomenzi e mai mic ca pretul muncii dv,daca este chassiul cu un singur procesor,se potrivesc mai multe telecomenzi,daewoo philips etc

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări