Dan Morar Postat Ianuarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 (editat) Am notat toate sugestiile...am sa fac o revizie a instalatiei "ceausiste" Tabloul a fost schimbat nu demult, poate o siguranta mai face necaz...( a fost schimbata in vara o siguranta !!!! poate cea pe partea de prize ) Un aspect interesant !!! este singurul aparat care face acest lucru!!! Am in aceesi camera statii DENON, PIONEER, SONY , ONKYO, doar asta e singurul aparat, la care se manifesta fenomenul.. poate din cauza releisticii suplimentare 1??, desi, si la celelalte cupleza un releu dupa citeva secunde la ON (probabil alt mod de cosntructiela TEchnics care e sensibil la variatii) Cert este ca 1. trebuie sa verific instalatia electrica pentru linistea mea si a familiei (in urma cu 3 ani, un cablu ce venea din tabloul general de pe casa scarii si intra in siguranta din tablou s-a "afumat" deoarece nu facea contact perfect. Noroc ca a fost baiatul acasa ca altfel cine stie ce necaz urit se mai facea ) 2. am sa incerc sa vad si sugestia cu lipiturile reci...Aparatul are capac in partea de jos !!! (asta stiu sigur , cind l-am dus la service ) 3.daca e din instalatia electrica , Technicsul e cel mai performant aparat care imi arata "neconformitatile" Multumesc Editat Ianuarie 15, 2016 de Dan Morar Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 ................................................................................ 3.daca e din instalatia electrica , Technicsul e cel mai performant aparat care imi arata "neconformitatile" Multumesc ....sau cel mai prost facut, cu filtrarea parazitilor cel mai prost facuta.....pt ca in mod normal acesti paraziti ar trebui sa fie filtrati, depinde cum pui problema. Link spre comentariu
Dan Morar Postat Ianuarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 (editat) Ptr, Sesebe - era o gluma !Aparatul suna bine dar nu exceleaza. Technicsul a fost un vis al adolescentului , care statea cu nasul in vitrinala la Cluj si vedeam pretul unei Dacii 1300 pentru o linie completa! NU-mi mi-am permis ca multi altii din tara asta sa ne luam asa ceva. Ajungeam pina la amplituner Delia S-a verificat putin configuratia instalatiei si s-a descoperit o anomalie.Partea de prize din sufragerie , unde e si amplificatorul , este legata pe partea de iluminat !!!??? in tablou, Apartamentul l-am luat in urma cu 3 ani, modificarea e facuta probabil de vechii proprietari sau cei anteriori lor. Cumva trebuie sa remediez acest fapt, pentru ca nu este corect . Asta cit de curind ! NU am observat asta pina acum! Editat Ianuarie 16, 2016 de Dan Morar Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Atenţie că anumite întrerupătoare ptr lumină au contacte slabe sau pastilele proaste şi fac mici flame aleatoriu sau permanent, dacă asculţi cu atenţie se aude un sfîrîit în ele. Asta nu se observă la becuri decît rar, din cauza inerţiei filamentelor, iar acei paraziţi care influenţau trafo din Technics bănuiesc că aşa luau naştere. Chiar şi neoanele clasice cu drosel şi ştarter zăpăcesc trafo de reţea din scule, dacă sînt pe acelaş circuit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum