elctropan Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Salut prieteni, Acelaşi prieten darnic din Tg. Jiu m-a cadorisit cu Radio pe tranzistoare Marelli. Este complet, inclusiv butoanele şi capacul din spate. Merge partea de audiofrecvenţă, dar nu merge radiofrecvenţă. Are cineva idee pe unde aş putea găsi schema?! Aparatul arată ca în poză. E poza de pe net că al meu este împrăstiat pe masa de operaţie. Cu stimă si respect, Link spre comentariu
vio2007 Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 (editat) Scheme radio Radiomarelli :http://www.rsp-italy.it/Electronics/Radio%20Schematics/RadioMarelli/index.htm -Radiomarelli RD DS 328SX,329,339 alimentate de la retea,schema: 339 Editat Decembrie 2, 2015 de vio2007 Link spre comentariu
elctropan Postat Decembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Am găsit schema cu ajutorul neprecupeţit al domnului Şoldan. O ataşez aici, poate mai trebuie si la alţii. Mulţumesc mult. Mulţumesc şi d-lui Vio2007. Da, acolo am găsit schema. Cu stimă, Radiomarelli RD DS 328 328SX 329 339.pdf Link spre comentariu
elctropan Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Am rezolvat radioul. Avea defect(strapuns) tranzistorul de intrare AF 172. Nu am avut astfel de tranzistor, dar prin bunăvoinţa unui coleg am pus un EFT 317 si merge perfect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum