Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Innohit it19855wt

Sir john red

Postări Recomandate

Acest televizor este echipat cu sursa 17ips15-4 v.2.Ecranul se lumineaza, dar nu apare imaginea.Sunet are doar pe AV. probat cu semnal pe mufa euroscart. Am gasit schema pentru sursa, dar nu corespunde cu cea din tv,in sensul ca lipsesc citeva piese de pe cablaj, cum ar fi q801,c834,r845 etc,implicit lipsind si tens.de 33v ce duce la cupla pl803 pinul 13. Poate este o varianta modificata, fata de schema gasita!!??Rog daca are cineva schema acestui tv,Ce tensiuni pot masura pe pinii de la cupla pl803?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sir john red

4

• iuliantv

1

• leoncris

1

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acest televizor este echipat cu sursa 17ips15-4 v.2.Ecranul se lumineaza, dar nu apare imaginea.Sunet are doar pe AV. probat cu semnal pe mufa euroscart. Am gasit schema pentru sursa, dar nu corespunde cu cea din tv,in sensul ca lipsesc citeva piese de pe cablaj, cum ar fi q801,c834,r845 etc,implicit lipsind si tens.de 33v ce duce la cupla pl803 pinul 13. Poate este o varianta modificata, fata de schema gasita!!??Rog daca are cineva schema acestui tv,Ce tensiuni pot masura pe pinii de la cupla pl803?

pai cod placa digitala ?acolo e buba nu in sursa zic eu

,,verificati daca se alimenteaza teconul,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

aceste tensiuni sunt pe sursa 17ips15-4 v2 am si eu un tv functional si am masurat tensiunile piesele alea sunt de pe sursa sau de pe mb 

1  rosu minus                            20 rosu        minus

2  alb             10,79v                 19 alb          minus

3  negru         0,002v                18 negru     minus 

4  albastru      3,15v                  17 albastru minus

5  galben        0,48v                   16 galben  minus

6  verde         12,30v                 15 verde 11,38v

7  portocaliu   5v                        14 portocaliu pulsatoare intre 2v si 0v

8  rosu           12,38v                  13  rosu     12,38v

9  nc                                         12 alb      5v

10 nc                                         11 negru 5v

Link spre comentariu

Multumesc Florin,am masurat tens. pe conectorul pl803 si sunt bune,exceptie facand pin 14(pulsatorie intre 2v si 0v)care este 0v.In schema pe pin 2 tuner tdtc-g101d sunt 33v iar eu am doar 5v.Nu-mi dau seama de unde vin si cum se formeaza acei 33v!!Orice idee este binevenita.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări