Vizitator viobio Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 (editat) Uitandu-ma pe schema, eu nu mi-as bate capul cu el. Am vazut amp-uri mult mai bine gandite, facute in anii aia (de ex. Akai PA-W09 care are alimentare SMPS si e un amp DC). La asta in discutie s-au compromis din start cu inserarea corectorului de ton in reactia negativa a etajului final, solutia asta am vazut-o doar la amplitunere ieftine.Vio, spor la restaurat! Eu și Adrian ne batem capul cu el pt ca este al unui bun prieten care s-a înțepat cu el,dacă era al meu ajungea direct la tomberon.Momentan a fost ras de tranzistori și spălat. Editat Decembrie 11, 2015 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Poze pentru didactic, va rugam! Link spre comentariu
DRACU Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 acelasi colectiv care a facut ka-1000 a facut toata seria l-xx, apoi a infiintat Accuphase-ul...Dar e misto sa dai lectii in direct boborului... Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Probabil că colectivul ăla a fost bătut cu basca udă de noua conducere şi n-au mai aburit-o. Dar parcă povestea era altfel şi despărţirea s-a produs mai înainte cu cîţiva ani şi primele scheme de la Accu stau mărturie. De altfel Kenwood a dispărut de pe piaţa audio, s-a limitat la comunicaţii, meseria lor de bază. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum