Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

IC sursa programator masina spalat

stefank

Postări Recomandate

Buna ziua , am primit la reparat un programator de masina de spalat Zanussi in care cineva a schimbat integratul sursa comutatie dar cum : nu a gasit unul exact la fel doar unul la care ca sa se potriveasca pinii a trebuit sa-i dea peste cap , adica asa s-a potrivit doar ca era cu burta in sus . Integratul original nu mai este , cel carpit este un LNK305GN . Din circuitul integratului original descifrez : pinii 1 si 2 sint circuite de comanda , pinul 3 lipsa ( nu este nici gaura , de asta a dat peste cap pinii ca asa s-a potrivit ) , pinul 4 300 volti , pinii 5 6 7 8 sint masa . Modulul are codul 302302117176 , FILIN 001 SP2.908.137 LED EN 1200RPM . Daca ati avut la reparat asa ceva va rog sa-mi dati modelul integratului original , multumesc .

L.E. : dupa configuratia piniilor ( pin 3 lipsa ) am gasit ca ar fi din seria TNY2XX , daca e asa care mai exact si ce terminatie ?

Editat de stefank
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefank

3

• yokoono

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări