Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv din monitor PC

albasete

Postări Recomandate

Eu am probat laptopul meu la un router al unei cunostinte si s-a conectat fara probleme plus ca a functionat foarte bine.

Pot fi probleme de semnal si in orase. Anumite locuri,cladiri,configuratii de relief si alte detalii pot crea brese de semnal slab.

Si eu am avut probleme la inceput  aici in oras  :sparge: dar de atunci au trecut ani buni.Nu ma refer la internetul portabil ci la cel prin cablu.Deci n-am mai intampinat asemenea probleme cam de multisor.Atata ca mai imi da erori de conexiune rareori.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipri_mury

16

• albasete

13

• marius75

7

• Stefan Stefan

3

Top autori în acest subiect

Netul de acasa (conectat la un desktop) merge bine si la mine.

Internetul de pe stick (conectat la laptop) trece printr-un alt server si abia apoi (daca primeste acordul) se poate conecta la baza de date via Internet.

Singura varianta este sa maresc un pic semnalul, ca sa pot accesa netul din casa cu stick-ul ala.

In prima faza ma gandeam ca se poate face o antena artizanala, ca cele de FM :rade:

Link spre comentariu

Si eu tot prin Vodafone dar numai la inceput am avut probleme(la tara) caci acum se misca bine.In ceea ce priveste schimbarea retelei stiu ca trebuie respectat contractul dar nimeni nu te opreste daca doresti sa te mai abonezi si la alta retea numai ca atunci alti bani alta distractie.  

Link spre comentariu

Si eu am avut internet pe telefon de la Orange timp de 4 ani iar cand mergeam la tara canci semnal(numai daca mergeam cu telefonul in gradina mai functiona cat de cat).In schimb cu retelele Vodafone si RCS-RDS n-am probleme la acest capitol.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări