cipri_mury Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Eu am probat laptopul meu la un router al unei cunostinte si s-a conectat fara probleme plus ca a functionat foarte bine. Pot fi probleme de semnal si in orase. Anumite locuri,cladiri,configuratii de relief si alte detalii pot crea brese de semnal slab. Si eu am avut probleme la inceput aici in oras dar de atunci au trecut ani buni.Nu ma refer la internetul portabil ci la cel prin cablu.Deci n-am mai intampinat asemenea probleme cam de multisor.Atata ca mai imi da erori de conexiune rareori. Link spre comentariu
marius75 Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Netul de acasa (conectat la un desktop) merge bine si la mine. Internetul de pe stick (conectat la laptop) trece printr-un alt server si abia apoi (daca primeste acordul) se poate conecta la baza de date via Internet. Singura varianta este sa maresc un pic semnalul, ca sa pot accesa netul din casa cu stick-ul ala. In prima faza ma gandeam ca se poate face o antena artizanala, ca cele de FM Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Prin ce retea ai internetul portabil(stick)? Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 In prima faza ma gandeam ca se poate face o antena artizanala, ca cele de FM Prea bun,prea ca la tara. Link spre comentariu
marius75 Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Prin ce retea ai internetul portabil(stick)? Vodafone. Nu pot sa schimb. Prea bun,prea ca la tara. La tara ieftina si buna e tuica Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Si eu tot prin Vodafone dar numai la inceput am avut probleme(la tara) caci acum se misca bine.In ceea ce priveste schimbarea retelei stiu ca trebuie respectat contractul dar nimeni nu te opreste daca doresti sa te mai abonezi si la alta retea numai ca atunci alti bani alta distractie. Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Net prin telefonie mobila...Am de la RCS - RDS si sunt mai mult decat multumit. Si net acasa si net pe stick. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Eu acasa si pe telefon am de la RCS-RDS iar portabil(stick) si pe telefon de la Vodafone.De toate sunt multumit in momentul de fata. Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Pe telefon de la Orange. Pentru stick Orange cerea 15 euro / luna abonament... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Si eu am avut internet pe telefon de la Orange timp de 4 ani iar cand mergeam la tara canci semnal(numai daca mergeam cu telefonul in gradina mai functiona cat de cat).In schimb cu retelele Vodafone si RCS-RDS n-am probleme la acest capitol. Link spre comentariu
marius75 Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 S-a rezolvat cu prelungitorul de USB. Merge perfect. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 OK!Ma bucur! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum