cipri_mury Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Este vreo metoda de "a cara" semnalul de telefonie de afara, in casa? In casa n-am semnal deloc... si cand mai folosesc un stick de net, se misca de numa (atunci cand se misca). Evident in casa n-am semnal nici pentru telefon, uneori e bine, alteori e rau . Semnal slab la telefonul mobil mai am si eu cand merg la tara si tot in casa.Cred ca asta tine si de acoperirea pe care o are reteaua in zona .Acuma cativa ani tot cand mergeam la tara internetul de pe telefonul mobil functiona doar cand mergeam in gradina pentru al accesa . Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 De ce spuneti ca ati folosit TV tuner extern ? Nu a-ti mai fost multumiti de el, sau a-ti cumparat TV ? Va multumesc. spun ca am folosit pt ca a venit si momentul sa vand unitatea pc dell impreuna cu monitorul dell si perifericele. apoi am vandut si tunerul extern in lipsa de monitor si mi-am luat lcd tv. eu am fost foare multumit de el,nu mai stiu daca avea si programare manuala. Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Multumesc, Bobo. O sa cumpar si eu un TV tuner extern. Link spre comentariu
marius75 Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 (editat) Marius, stai la bloc ? Inseamna ca este foarte bine ecranat blocul tau. Conecteaza un router la internetul din casa si asa o sa ai semnal si la laptop, fara stick. Eu am conectat un router si merge foarte bine netul. Cu stick-ul de net am probleme in anumite zone ale tarii unde semnalul este slab sau deloc, in rest merge super. Stau la casa, semnalul este ok afara, insa inauntru e dezastru. Stick-ul nu este pentru internetul de acasa... Semnal slab la telefonul mobil mai am si eu cand merg la tara si tot in casa.Cred ca asta tine si de acoperirea pe care o are reteaua in zona .Acuma cativa ani tot cand mergeam la tara internetul de pe telefonul mobil functiona doar cand mergeam in gradina pentru al accesa . Dar nu se gaseste o antena? Sau ramane varianta cu un prelungitor de USB la vreo 3m...stick-ul sta afara, la semnal, iar laptop-ul in casa...Cred ca asa o sa fac. Am un prelungitor de USB de vreo 15 cm, il tai, pun fir de la mine 3 m si vad ce se intampla. Editat Decembrie 7, 2015 de marius75 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Nu stiu ce sa zic dar in urma cu vreo 2 ani cand mi-am facut abonament pentru internet portabil(cu stick) tot cand il foloseam acolo la tara se misca al naibi de greu indiferent unde pozitionam laptopul dar dupa scurt timp a inceput sa se miste bine si sper sa o tina tot asa. Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2015 "Stau la casa, semnalul este ok afara, insa inauntru e dezastru. Stick-ul nu este pentru internetul de acasa... " Lasa usa si fereastra deschisa, sa intre semnalul. Sau nu, inchizi fereastra si lasi doar usa deschisa, sa nu iasa semnalul pe geam. (A fost o gluma.) Cumpara un router si conecteaza-l la netul de acasa. Link spre comentariu
fratello Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Atentie, Albasete ! Cu acel tuner extern (link din primul post) vei putea receptiona numai posturile transmise pe cablu ! Nu vei receptiona nimic terestru (iti trebuie receptor DVB-T2 cu iesire VGA pentru asta) si nici HD-urile (cred !) transmise pe cablu. Bafta ! Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 O.K. Multumesc Fratello. Tv-ul meu este conectat la cablul tv, nu am optiunea HD, tv-ul meu fiind CRT. Link spre comentariu
marius75 Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 (editat) "Stau la casa, semnalul este ok afara, insa inauntru e dezastru. Stick-ul nu este pentru internetul de acasa... " Lasa usa si fereastra deschisa, sa intre semnalul. Sau nu, inchizi fereastra si lasi doar usa deschisa, sa nu iasa semnalul pe geam. (A fost o gluma.) Cumpara un router si conecteaza-l la netul de acasa. Am incercat cu usa/ geamul deschise, dar trebuie tiraj fortat . Lasand gluma la o parte, nu pot (n-am voie) sa bag router cu netul de acasa in acel laptop...merge numai cu stick-ul respectiv (sunt niste protocoale ce nu pot fi incalcate). Net-ul meu de acasa nu are legatura cu acel stick...nu pot sa fac nici o combinatie, ca ce se vede imediat...si e de rau Singura varianta e sa obtin semnal pentru acel stick. Incerc cu acel prelungitor de USB. Editat Decembrie 8, 2015 de marius75 Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 N.o sa mearga cu acel cablu USB. Poti monta un repetor de semnal GSM care are antena exterioara si una pentru interior. In felul asta poti baga semnalul in casa,dupa cum zici. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Eu ma intreb daca @marius75 locuieste la oras sau la tara.Oare locatia din profilul d-lui se refera si la oras sau numai la judet?Nu de alta dar daca locuieste in oras imi este greu sa cred ca poate avea asemenea probleme cu semnalul .La mine cand sunt in oras functioneaza brici internetul portabil pana nu se consuma traficul pe urma...am scris deja in acest topic. Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Pot fi probleme de semnal si in orase. Anumite locuri,cladiri,configuratii de relief si alte detalii pot crea brese de semnal slab. Link spre comentariu
marius75 Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 (editat) Stefan Stefan: Multumesc pentru raspuns! Cipri mury: Stau la tara intr-adevar, intr-un sat lipit practic de orasul trecut la locatie. Mie unul imi convine ca artileria grea a semnalului GSM sa bata pe oras. Doar ca din cand in cand am nevoie de semnal pentru stick-ul asta, asta e tot... Editat Decembrie 8, 2015 de marius75 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Am precizat deja in acest topic ca acuma 2 ani si ceva cand mi-am facut abonament pentru internetul portabil aveam probleme cand mergeam la tara deoarece se misca greu dar in scurt timp a inceput sa se miste OK iar acum sunt multumit.Satul se afla la vreo 20 km distanta de orasul trecut la locatie. Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 "nu pot (n-am voie) sa bag router cu netul de acasa in acel laptop...merge numai cu stick-ul respectiv (sunt niste protocoale ce nu pot fi incalcate). Net-ul meu de acasa nu are legatura cu acel stick..." Am inteles problema ta. Ca idee, ori procedezi cum a spus Stefan , ori cumperi inca un laptop si-l conectezi la netul de acasa. Informatiile necesare le stochezi pe un memory stick si apoi le transferi pe laptopul la care nu ai voie sa pui netul de acasa. Este o idee... Totusi, nu inteleg ce are netul prin cablu si ce are netul de pe stick ? Tot net este. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum