Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv din monitor PC

albasete

Postări Recomandate

Este vreo metoda de "a cara" semnalul de telefonie de afara, in casa? In casa n-am semnal deloc... si cand mai folosesc un stick de net, se misca de numa (atunci cand se misca). Evident in casa n-am semnal nici pentru telefon, uneori e bine, alteori e rau :rade:.

Semnal slab la telefonul mobil mai am si eu cand merg la tara si tot in casa.Cred ca asta tine si de acoperirea pe care o are reteaua  in zona .Acuma cativa ani tot cand mergeam la tara internetul de pe telefonul mobil functiona doar cand mergeam in gradina pentru al accesa :rade: .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipri_mury

16

• albasete

13

• marius75

7

• Stefan Stefan

3

Top autori în acest subiect

De ce spuneti ca ati folosit TV tuner extern ? Nu a-ti mai fost multumiti de el, sau a-ti cumparat TV ? Va multumesc.

spun ca am folosit pt ca a venit si momentul sa vand unitatea pc dell impreuna cu monitorul dell si perifericele.

apoi am vandut si tunerul extern in lipsa de monitor si mi-am luat lcd tv.

eu am fost foare multumit de el,nu mai stiu daca avea si programare manuala.

Link spre comentariu

Marius, stai la bloc ? Inseamna ca este foarte bine ecranat blocul tau. :rade:  Conecteaza un router la internetul din casa si asa o sa ai semnal si la laptop, fara stick. Eu am conectat un router si merge foarte bine netul. Cu stick-ul de net am probleme in anumite zone ale tarii unde semnalul este slab sau deloc, in rest merge super.

Stau la casa, semnalul este ok afara, insa inauntru e dezastru. Stick-ul nu este pentru internetul de acasa...

Semnal slab la telefonul mobil mai am si eu cand merg la tara si tot in casa.Cred ca asta tine si de acoperirea pe care o are reteaua  in zona .Acuma cativa ani tot cand mergeam la tara internetul de pe telefonul mobil functiona doar cand mergeam in gradina pentru al accesa :rade: .

Dar nu se gaseste o antena? Sau ramane varianta cu un prelungitor de USB la vreo 3m...stick-ul sta afara, la semnal, iar laptop-ul in casa...Cred ca asa o sa fac. Am un prelungitor de USB de vreo 15 cm, il tai, pun fir de la mine 3 m si vad ce se intampla. :secret

Editat de marius75
Link spre comentariu

Nu stiu ce sa zic dar in urma cu vreo 2 ani  cand mi-am facut abonament pentru internet portabil(cu stick) tot cand il foloseam acolo la tara se misca al naibi de greu indiferent unde pozitionam laptopul dar dupa scurt timp a inceput sa se miste bine si sper sa o tina tot asa. 

Link spre comentariu

"Stau la casa, semnalul este ok afara, insa inauntru e dezastru. Stick-ul nu este pentru internetul de acasa... " Lasa usa si fereastra deschisa, sa intre semnalul. Sau nu, inchizi fereastra si lasi doar usa deschisa, sa nu iasa semnalul pe geam. :rade:  (A fost o gluma.) Cumpara un router si conecteaza-l la netul de acasa.

Link spre comentariu

Atentie, Albasete ! Cu acel tuner extern (link din primul post) vei putea receptiona numai posturile transmise pe cablu ! Nu vei receptiona nimic terestru (iti trebuie receptor DVB-T2 cu iesire VGA pentru asta) si nici HD-urile (cred !) transmise pe cablu. Bafta !

Link spre comentariu

"Stau la casa, semnalul este ok afara, insa inauntru e dezastru. Stick-ul nu este pentru internetul de acasa... " Lasa usa si fereastra deschisa, sa intre semnalul. Sau nu, inchizi fereastra si lasi doar usa deschisa, sa nu iasa semnalul pe geam. :rade:  (A fost o gluma.) Cumpara un router si conecteaza-l la netul de acasa.

Am incercat cu usa/ geamul deschise, dar trebuie tiraj fortat :rade: . Lasand gluma la o parte, nu pot (n-am voie) sa bag router cu netul de acasa in acel laptop...merge numai cu stick-ul respectiv (sunt niste protocoale ce nu pot fi incalcate). Net-ul meu de acasa nu are legatura cu acel stick...nu pot sa fac nici o combinatie, ca ce se vede imediat...si e de rau  :secret Singura varianta e sa obtin semnal pentru acel stick. Incerc cu acel prelungitor de USB.

Editat de marius75
Link spre comentariu

Eu ma intreb daca @marius75 locuieste la oras sau la tara.Oare locatia din profilul d-lui se refera si la oras sau numai la judet?Nu de alta dar daca locuieste in oras imi este greu sa cred ca poate avea asemenea probleme cu semnalul :rade:.La mine cand sunt in oras functioneaza brici  internetul portabil pana nu se consuma traficul pe urma...am scris deja in acest topic.

Link spre comentariu

Stefan Stefan: Multumesc pentru raspuns!

Cipri mury:  Stau la tara intr-adevar, intr-un sat lipit practic de orasul trecut la locatie. Mie unul imi convine ca artileria grea a semnalului GSM sa bata pe oras. Doar ca din cand in cand am nevoie de semnal pentru stick-ul asta, asta e tot...

Editat de marius75
Link spre comentariu

Am precizat deja in acest topic ca acuma 2 ani si ceva cand mi-am facut abonament pentru internetul portabil aveam probleme cand mergeam la tara deoarece se misca greu dar in scurt timp a inceput sa se miste OK iar acum sunt  multumit.Satul  se afla la vreo 20 km distanta de orasul trecut la locatie.

Link spre comentariu

"nu pot (n-am voie) sa bag router cu netul de acasa in acel laptop...merge numai cu stick-ul respectiv (sunt niste protocoale ce nu pot fi incalcate). Net-ul meu de acasa nu are legatura cu acel stick..."

Am inteles problema ta. Ca idee, ori procedezi cum a spus Stefan , ori cumperi inca un laptop si-l conectezi la netul de acasa. Informatiile necesare le stochezi pe un memory stick si apoi le transferi pe laptopul la care nu ai voie sa pui netul de acasa. Este o idee...

Totusi, nu inteleg ce are netul prin cablu si ce are netul de pe stick ? Tot net este.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări