albasete Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 (editat) Cu scuzele de rigoare, dar cred ca 10 minute am rascolit forumul sa gasesc un loc pentru aceasta postare. Daca nu-si are locul aici, rog un moderator sa-l puna unde trebuie. Multumesc. Am un monitor LCD Acer si vreau sa-i pun un TV tuner extern, ceva de genul: http://www.okazii.ro/componente-computere/tv-tuner/analog-tv-tuner-extern-tv-tunner-standalone-nu-necesita-pc-a173551960 sau http://olx.ro/oferta/analog-tv-tuner-extern-mtv-box-standalone-tv-tunner-analog-standalone-ID3hnnw.html#f66f2b292d Acum cer parerea celor care au mai facut astfel de combinatii, daca se merita sau nu. Monitorul meu are mufa VGA. Va multumesc. Editat Decembrie 2, 2015 de albasete Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 sigur ca merge. am folosit si eu un astfel de tv tuner extern standalone si un monitor dell de 17" si era ok. conectarea intre monitor si tuner se face printr-un cablu vga de calculator(mufe vga in ambele capete). este ca si cum ati avea un receiver conectat la un tv. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Se merita caci si eu am facut o asemenea combinatie cand mi-am luat monitor si boxe noi.Deci am cumparat un tv tuner extern la care am conectat monitorul si boxele vechi iar calitatea audio-video este chiar una buna. Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Va multumesc. Sa inteleg ca se vede/aude bine. Vreau sa folosesc si boxele active ale PC-ului. Posturile pot fi programate asa cum vreau eu, adica memorare manuala a posturilor, nu automata ? De ce spuneti ca ati folosit TV tuner extern ? Nu a-ti mai fost multumiti de el, sau a-ti cumparat TV ? Va multumesc. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Eu n-am incercat sa caut posturile manual daca tv-ul,tv tunerul,receiverul s.a.m.d aveau cautare automata dar cred ca trebuie sa se poata si asta.Eu am la tara sistemul acesta unde tv-ul s-a defectat si fiind de tip mai vechi l-am pus deoparte caci eu oricum aveam in plan sa-mi cumpar monitor si boxe noi pentru PC.Tv-tunerul l-am cumparat special pentru asta ca poate daca duceam acel tv mai vechi la reparat ieseam mai scump. Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 O.K. Multumesc. Sa inteleg ca si acum i-ti functioneaza la tara acel TV tuner. Inca odata i-ti multumesc. O sa cumpar si eu un TV tuner analog. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Cu placere!Deci da,al meu functioneaza la tara dar banuiesc ca si la oras ar functiona la fel de bine. .Nu de alta dar ma uit la locatia ta.Dupa cum se poate observa si eu tot la oras locuiesc dar aici mereu mi-a placut sa am separat calculator,televizor,dvd s.a.m.d. Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Mai are fiica-mea laptop-ul (pe care uneori i-l folosesc si eu) si ea a fost cu ideea sa renunt la PC, deoarece ea nu-l mai foloseste iar monitorul ocupa locul degeaba pe biroul ei. Asa ca m-am gandit sa folosesc monitorul pe post de TV in camera fiica-mii, actualul TV al ei pierzandu-si un pic din culori. Si este tv CRT... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Si eu am laptop dar nu prea il folosesc acasa caci dupa ce se consuma traficul de internet scade si viteza de navigare considerabil(ritmul melcului).Daca mai accesezi si videoclipuri cum se intampla in cazul meu... Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Nu stiu ce internet ai tu, dar la fiica-mea vad ca merge super netul, inclusiv la videoclipuri, filme, etc. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Pai pentru laptop am 5 GB de trafic dar este internet portabil iar dupa ce se consuma acei 5 GB nu sunt taxat dar viteza de navigare scade considerabil.Eu am si desktop(de unde scriu acuma si pe care il folosesc cam tot timpul cand navigez pe internet si/sau fac alte chestii cu calculatorul de acasa) iar acela este cu trafic nelimitat si de regula functioneaza brici. Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Exact. Cu trafic nelimitat am si eu acasa. Am si stik de net, dar acela merge in functie de semnalul pe care-l am. Link spre comentariu
marius75 Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 (editat) Este vreo metoda de "a cara" semnalul de telefonie de afara, in casa? In casa n-am semnal deloc... si cand mai folosesc un stick de net, se misca de numa (atunci cand se misca). Evident in casa n-am semnal nici pentru telefon, uneori e bine, alteori e rau . Editat Decembrie 3, 2015 de marius75 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Internetul meu portabil (cu stick) ce il folosesc pt. laptop functioneaza foarte bine chiar si la tara caci atunci cand merg acolo folosesc laptopul dar asta pana nu se consuma cei 5GB de trafic.Nu mi-am luat router deocamdata asa ca nu-l pot conecta la reteaua cu internet nelimitat de acasa. Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 (editat) Marius, stai la bloc ? Inseamna ca este foarte bine ecranat blocul tau. Conecteaza un router la internetul din casa si asa o sa ai semnal si la laptop, fara stick. Eu am conectat un router si merge foarte bine netul. Cu stick-ul de net am probleme in anumite zone ale tarii unde semnalul este slab sau deloc, in rest merge super. Editat Decembrie 3, 2015 de albasete Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum