Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat achizitie boxe HI-FI in buget 500-2500 Ron

Vizitator

Postări Recomandate

Auzi domnu' @adi_ady, tu ai apucat sa asculti un Onkyo (ca sa nu ma refer la alti producatori poate mai rasariti) fabricat acum 20-30 de ani.

Incearca sa ascuti unul reconditionat cum trebuie, chiar si de la alti producatori dar nu cu STK-uri ca finali, si fa comparatia cu asta facut in ultimii ani.

Dupa ce ai sa faci o astfel de comparatie ai sa intelegi de ce au spus oamenii de mai sus ceea ce au spus.

La aparatele facute in ultima perioada nu se mai pune accentul pe o calitate deosebita a sunetului (ca vremea a trecut si nu prea mai stie lumea cum suna o statie pe tuburi sa poata face comparatia), ci se pune accentul pe aspect, facilitati gen telecomanda si reclama eventual insistind pe renumele ce l-au dobindit cindva.....

Link spre comentariu

Auzi domnu' @adi_ady, tu ai apucat sa asculti un Onkyo (ca sa nu ma refer la alti producatori poate mai rasariti) fabricat acum 20-30 de ani.

Incearca sa ascuti unul reconditionat cum trebuie, chiar si de la alti producatori dar nu cu STK-uri ca finali, si fa comparatia cu asta facut in ultimii ani.

Dupa ce ai sa faci o astfel de comparatie ai sa intelegi de ce au spus oamenii de mai sus ceea ce au spus.

La aparatele facute in ultima perioada nu se mai pune accentul pe o calitate deosebita a sunetului (ca vremea a trecut si nu prea mai stie lumea cum suna o statie pe tuburi sa poata face comparatia), ci se pune accentul pe aspect, facilitati gen telecomanda si reclama eventual insistind pe renumele ce l-au dobindit cindva.....

f adevarat , 99 % din cei nascuti dupa 90 nu inteleg acest lucru.........personal cred ca dupa '85 s-a inceput coborarea standardelor de calitate.........dar sa stii ca am auzit si stk-uri care canta bine , desi mai rar,adevarat...

Link spre comentariu

Magnat Quantum 903, sunt de gasit pe ebay.de la preturi bune. Apar si Quantum 1003 daca ai rabdare. In bugetul asta nu au concurenta. Poti si Quantum 803 dar fiind relativ nou scoase stau in pret desi sunt sub 903 calitativ (parerea mea). Le poti asculta in Bucuresti la importator si apoi decizi ce "pandesti".

Cum ai tu camera te apropi de conditiile nearfield, esti ca in studio, asa ca incintele amintite de mine sunt ce trebuie. Poti sa te gandesti la o extensie ptr joase cu un sub de calitate care dubleaza bugetul :-) si reusita implementarii in sistem e o provocare.

Doar adrian lucian a fost de treaba , am inteles cate ceva de la el si am luat in consideratie ceea ce a scris !!  Restu , nu inteleg pentru ce s-a mai bagat in discutie, doar ca sa te enerveze si sa scrie aberatii deplasate de la acest topic ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări