Dominicue Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 uite ca sa vezi acum treaba cum sta . Scoate-l afara pe al tau , dai la 90% din puterea rms a lui (Xmax , este distanta de vibratie) si daca iti da bassul la fel de clar ca la 10% din volum, inseamna ca AI UN DIFUZOR BUN Nu te supara .....dar tu vorbesti serios ???? Sau cu alte cuvinte te-ai scremut mult pana ai scos GOGOASA asta ???? 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 tu ce boxe ai Dominicue ?? Link spre comentariu
Dominicue Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 tu ce boxe ai Dominicue ?? Chiar esti asa de curios sa stii ?................e uite .............nu o sa-ti spun nici de-al dreac , au spus destule colegi cu experienta mai vasta decat a mea si parca au vorbit la pereti unde mai pun ca ai fost si foarte obraznic pe alocuri in acest topic Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 (editat) Nu pune la inima Dominicue, el numai asta vrea sa afle de la inceputul topicului, ce boxe avem noi. Parca n-ar conta ce am ascultat testat si fabricat, fara sa le avem acasa....... .....poate unii dintre noi (eu cel putin) nu ne putem permite sa avem boxele pe care le vrem. In cazul meu de exemplu, as vrea sa am niste boxe ce costa mai mult decit apartamentul in care locuiesc acum, iar daca nu-s alea...nu prea mai conteaza la ce altceva mai ascult muzica. PS: oricum testul sugerat de el pt a vedea calitatea unui difuzor ...m-a convins..... Editat Decembrie 15, 2015 de sesebe Link spre comentariu
Dominicue Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 (editat) Nu pune la inima Dominicue, el numai asta vrea sa afle de la inceputul topicului, ce boxe avem noi. Parca n-ar conta ce am ascultat testat si fabricat, fara sa le avem acasa....... .....poate unii dintre noi (eu cel putin) nu ne putem permite sa avem boxele pe care le vrem. In cazul meu de exemplu, as vrea sa am niste boxe ce costa mai mult decit apartamentul in care locuiesc acum, iar daca nu-s alea...nu prea mai conteaza la ce altceva mai ascult muzica. PS: oricum testul sugerat de el pt a vedea calitatea unui difuzor ...m-a convins..... Pai din ce am vazut de-a lungul topic-ului asta vrea de fapt omul sa stie ce boxe avem ...sau altfel spus sa vada daca a lui e mai lunga/groasa si mai tare . P.S. si pe mine " m-a convins "........in ce priveste testul de calitate al unui difuzor .......... off off mai mai ,mare-i gradina ta doamne Editat Decembrie 15, 2015 de Dominicue 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 (editat) Deschid acest topic in interesul meu dar si in interesul tuturor baietilor care vor sa-si cumpere 2 boxe bune , iar pentru acest lucru trebuie sa expunem aici diferite pareri, din documentatii, etc. si mai ales cei ce au avut unele modele de boxe , cu atat mai mult sunt bineveniti cu idei din experienta lor ! Am o pereche de T+A Criterion TMR-100 si o pereche de KEF C85. Fiecare pereche se incadreaza in bugetul tau Problema este ca nu stiu sa descriu cum suna. Ce ma sfatuiesti? edit; Nici una din ele nu este de vanzare Editat Decembrie 15, 2015 de fluffy37 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Gata ma baieti ... ma retrag de pe acest forum , ramaneti voi cu ale voastre si sper ca administratorul sa-l stearga acest topic pentru ca nu are nimeni de invatat nimic din el , decat frustrati si cocosi din astia care se baga in orice discutie si stie sa critice doar la adresa unui user pe care prinde boala ... defapt toate aceste genuri de site , sunt pentru pierdere de timp dar totusi nici nu au simtul sa multumeasca celor ce fac posibila vizita aici . pentru ca daca nu ar fi fost unu sau altu ''prost'' ca mine sa vina cu tot felu de discutii deschise si cu poze sau explicatii in felul lui , atunci nici ei nu aveau cu cine sa se incaiere ... la urma urmei pentru mine a fost o discutie despre niste lucruri nu despre mine personal , deci e clar ca pe multi ii roade ceva despre tine ca persoana , in nici un caz despre niste lucruri la care se refera un topic . Peace !! Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Auzi,da' ce varsta ai? Parerea mea este ca n.ai sa fii vreodata multumit cu ''boala'' asta. Inca nu stii ce vrei de la sunet si o sa mai dureze ceva pana ai sa afli. Sper. Link spre comentariu
quasimodo Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 (editat) ai auzit vreodata de expresia ,, s-a suparat ca vacarul pe sat?,, cam asa ai facut tu acum .........iar cu teoria aia a ta ca daca scoti difuzorul din cutie si il lesini cu zeci de wati afli nu stiu ce zgomot mecanic al membranei , ne-ai facut praf pe toti , eu eunul nu inteleg nici acum ce ai vrut sa zici , in fine .... problema ta este ca nu vrei sa intelegi niste chestii elementare , ti s-a explicat si rasexplicat de-a lungul topicului de catre dj leco , nomikos, dominique , fluffy, oameni cu ani de experienta in spate , cel putin pe fluffy il stiu de pe un anume forum HiFi inca din 2007 , cand se discuta despre audio .........tu tot nu vrei sa pricepi si continui sa cauti cai verzi pe pereti ...........iti faci culcus in maracini apoi te plangi ca inteapa .......spui ca exista frustrati si cocosi pe aici , ai dreptate , dar e numai unul , cred ca iti dai seama care ...... si chiar , vorba lui stefan , ce varsta ai si ce scule ai avut de-alungul timpului ? personal cred ca dupa cel putin 4-5 ani de auditii iti formezi o ureche cat de cat buna .........asta bineinteles , nu pe technics si onkyo clar....... Editat Decembrie 15, 2015 de quasimodo Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Nu, el s-a suparat ca nu suntem implicit de acord cu el. Pe langa asta, vorbim cu si despre un user care nu considera ca a saluta sau a spune multumesc au sens. Si tot el se supara pe forum, si pe colegi. Iar asta cu paharul care e deja plin... comportament tipic de persoana care nu va invata niciodata nimic. In vremurile bune treceau pe aici oameni cu realizari care iti scuturau Universul. Au mai ramas cativa, care mai posteaza extrem de rar. Era o vreme cand se discuta la alt nivel. Stateai ore in sir pe forum, si cu nasul in carti si in articole, incercand sa inveti, sa-ti ridici nivelul de intelegere, si sa poti in prima faza sa fii "acceptat" in comunitate, si in discutiile respective. As putea sa explic niste chestii extensiv. Ar fi a miliarda oara cand o fac, eu, sau alti colegi mai buni decat mine... si am obosit deja. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 20, 2015 Partajează Postat Decembrie 20, 2015 (editat) salut ,nu te upara te rog ,dar te-ai gandit sa schimbi amplificatorul acela ? sa stii ca onkyo nu a excelat niciodata la aparatura ...... ha ha ...uite cat a costat amplificatorul acesta -- 500 euro ! am spus inca de la inceput ca se aude mai bine decat un marantz PM6004 . Si Marantz este made in China . Chiar din cauza asta bassul lui Technics SB-CS95 nu facea fata la scula asta ( la fidelitate ma refer) . Nu il schimb, o sa-l pastrez ca e foarte bun si la banii care l-am luat a fost o pomana ******** Auzi la tine ce spui , ca nu a excelat Onkyo la aparatura ???? Citeste aici prietene mai atent : http://www.whathifi.com/onkyo/9010/review Editat Decembrie 20, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 20, 2015 Partajează Postat Decembrie 20, 2015 Pai il vindeai cu 500 lei pe olx Link spre comentariu
Costin Aurel Baluta Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Pune mana si mai strange niste bani,nu te grabii cauta si asculta, uite eu am ascultat niste Triangle , am ramas uimit de sunetul lor...imi plac foarte multdaca ai noroc poate le prinzi si la oferta acum de sarbatori.. se invart in jur de 4000-6000 Ron Ps. nu mai cumpara gunoaiele altora,nu mai cauta la secondhand,nu stii cine le-a avut,sunt oameni si oameni unii intregi la minte altii dusi de tot,(ca sa deschid o paranteza aici citisem pe un site unde se comercializeaza produse second,avea o pereche de boxe nu spun ce marca,normal l-am sunat sa vb. un pic despre ele si mi-a explicat ca intr-un colt este un pic umflat palul deoarece animalutul lui se obisnuise sa faca pipi acolo...)ai frate cu asa ceva??? daca vrei totusi sa-ti iei secondhand trebuie conformezi foarte atent,verificari filtre multe si multe,anii isi spun cuvantul dar si mana omului bineinteles... lasa audiofilii de aici sa ramana nostalgici asa cum sunt ei cu trabucurile lor ,cu un whiskey fin si cu femeie goala dansand intr-un colt indepartat''. spunea cineva foarte vechi pe forum... Ei or fi uitat de unde au plecat Link spre comentariu
quasimodo Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 ha ha ...uite cat a costat amplificatorul acesta -- 500 euro ! am spus inca de la inceput ca se aude mai bine decat un marantz PM6004 . Si Marantz este made in China . Chiar din cauza asta bassul lui Technics SB-CS95 nu facea fata la scula asta ( la fidelitate ma refer) . Nu il schimb, o sa-l pastrez ca e foarte bun si la banii care l-am luat a fost o pomana ******** Auzi la tine ce spui , ca nu a excelat Onkyo la aparatura ???? Citeste aici prietene mai atent : http://www.whathifi.com/onkyo/9010/review este clar pentru mine acum nivelul tau in materie de audio HIFI...........daca tu crezi ca pocnitoarea aia e ceva bun atunci nu mai e nimic de spus..... Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 ajunge la un THD de 0.01% Asta e irelevant in considerarea unui amplif ca fiind bun sau nu. Poate fi si 1%,n.ai sa stii asta daca nu e mentionat pe undeva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum