Vizitator Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Ai avut noroc, cumpara de la ei, cumpara de unde vrei. Numai cumpara ce trebuie... Uite, astea se invart pe la 500Eur; Consider ca ce-am avut de spus, am spus. Spor si bafta! P.S. O singura rugaminte am. Sa ne arati si noua ce-ai cumparat, si sa ne expui pareri... Sansui SP X-8700 astea si aratau impecabil - Au fost la 1400 lei parca . Tocmai le-ai ratat... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 astea sunt bune ? http://olx.ro/oferta/sansui-sp2500x-ID4Lc3O.html#349bb44139 sau de astea ce spui ? http://olx.ro/oferta/boxe-cu-bass-de-40cm-memorex-505-reducere-ID475cS.html dar de astea ? http://olx.ro/oferta/boxe-pioneer-cs-603-made-in-japan-ID56Uwo.html#2960ec10fc exact topicul asta l-am citit de dimineata ...deci tu ai luat boxele astea Pioneer ?? Prima varianta arata rau. Daca arata rau, nu le-as lua nici daca mi le-ar da gratis. Intelegem prin incinte mint condition, sa arate ireprosabil. Plase intregi, tot. Ce am scris si in topicul celalalt, nu are sens sa mai repet. A doua varianta nu-mi spune nimic. Daca ar fi sa pun in ordine; -Sa arate ireprosabil -Sa reprezinta un produs de brand, unde s-a depus efort recunoscut. Sa existe date verificabile, imagini cu sursa sigura etc., sa se poata verifica macar optic ca n-au interventii -Sa se potriveasca nevoilor, gusturilor, amplificatorului, spatiului. Astea sa spunem ca sunt lamurite din start. Exista un factor de risc. Niciodata n-am regretat o alegere. Am facut un efort urias sa ma asigur ca arata impecabil. Macar atata lucru... Mi-am deschis apetitul cu topicul asta. As vrea sa-mi caut si eu ceva vintage, cu basi foarte mari. Am tot ocolit... Link spre comentariu
quasimodo Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 salut ,nu te upara te rog ,dar te-ai gandit sa schimbi amplificatorul acela ? sa stii ca onkyo nu a excelat niciodata la aparatura , nu are nimic in comun cu LUXMAN , SCOTT, ROTEL sau SANSUI .........ca si amplificator low buget foarte bun ti-as recomanda LUXMAN L 2 - L 3 , il gasesti la un pret in jur de 300 lei si suna foarte bine mai ales pe boxe nemtesti .....si mai sunt multe modele ....eu am inteles ce vrei tu , cred ca ar trebui sa te orientezi spre bass inchis minim 25 cm , medie si inalta pe calota matase iar asa ceva gasesti la HECO , CANTON , MB QUART , PILOT , GRUNDIG intr-un cuvant boxe nemtesti din perioada de glorie mid 80's...........eu , vreau ca si cadou de sarbatori un amplificator pe care il urmaresc demult , si anume UNIVERSUM V 3297 sau HIFI 2500 ....mi se pare incredibila constructia , nu am mai vazut la nici un amp atatea butoane si reglaje , nu stiu cum suna dar avand in vedere ca e pe tranzistori , nu cred ca m-ar dezamagi .......acesta este Link spre comentariu
garcea85 Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Salut Adi, Sfatul meu este sa pui mana si sa ti le faci tu boxele asa cum doresti. Este adevarat e de munca cu lunile...(depinde de timp si bani) insa rezultatul este cu totul senzational. Eu impreuna cu ajutorul userul sesebe am reusit si am "distrus" boxele lui insa am reusit sa le contruiesc pe ale mele: http://www.elforum.info/topic/91199-incinte-3-cai-filtre/ Acum le "atac" cu un Harman Kardon AVR7000 capabil de vreo 2-300W in modul stereo. Din pacate nu mai sunt in tara sa te invit la o auditie insa daca ai drum prin UK te astept cu cea mai mare placere! Bugetul tin sa te anunt ca nu a depasit cu mult 1200-1300 Ron daca imi amintesc eu bine. Spor la bobinatul bobinelor de la filtre! Ciprian. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 (editat) Suna super fain boxele lui garcea.... Cind a plecat din tara, daca as fi avut bani atunci, pe loc le cumparam fara sa ma mai gindesc. Contrar unor comentarii din topicul dedicat, boxele au fost de fapt realizate in jurul la midwooferele Eminence iar celelalte difuzoare nu au rolul decit de a completa raspunsul in frecventa acolo unde difurile Eminence nu mai dau randament bun. Alpine -ul lucreaza mai mult ca un subwoofer completind banda in partea de jos pt ca diful Eminence fiind un dif pro nu este facut sa coboare asa de mult chiar daca are diametru mare, iar semnalul de la cele doua difuzoare se sumeaza facind ca efectul de vibrato de la unele instrumente sa sune foarte realist. Inaltele chiar daca sint niste "chinezarii" dupa unii, fiind pe matase si avind si magneti seriosi (si ferofluid) suna foarte bine si convingator dind naturalete sunetului. Au trebuit putin corectate dar nu foarte mult. Avind o rezerva serioasa de putere, nu comprima deloc sunetul si mentine o dinamica foarte buna chiar si la nivel mare. Din pacate nu am apucat sa le ascult prea mult dar un concert de pian si violoncel in format flac si redat prin DAC-ul meu, pur si simplu m-a dat pe spate, zice-ai ca esti la 3-4 metri de scena la un concert. Sunau demential atacate si cu o statie capabila de o gama dinamica buna (Harman Kardon lui se potriveste destul de bine cu boxele). Editat Decembrie 4, 2015 de sesebe Link spre comentariu
Dima8930 Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Multumesc lui CBI pentru ca a redeschis topicul si lui Adi_Ady pentru ca a avut amabilitatea sa schimbe citeva impresii si mai ales sa imi specifice un link spre o inregistrare cu sistemul lui, in camera de auditii. Sper ca Adi sa o faca publica, eu am ramas surprins in mod placut si apreciez pozitiv eforturile depuse pentru a tine sub control cit mai multe din elementele sistemului si ale camerei si mai ales de rezultate. Sper ca filmarea lui sa motiveze citi mai multi pasionati de auditii de calitate sa lucreze si sa dedice ceva din buget si catre insonorizare. Daca apare o pereche noua de boxe , o noua inregistrare ar fi binevenita. @Adi_Ady ce echipament ai folosit pentru inregistrare? Link spre comentariu
Costin Aurel Baluta Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Salut, tin sa intervin si eu aici,in ciuda carcotasilor de pe acest forum(numai audiofili innascuti)care vorbesc numai din carti... detin si eu o pereche modesta de Sb-Cs75,unde am intervenit la nivelul difuzoarelor de joase,nu eram multumit de bass-ul lor,vroiam ceva mai greu,bass-ul acela patrunzator care il auzi de la distante chiar si la volum f.mic, in fine am schimbat difurile de joase cu o pereche de Monacor Sph-175HQ, Chiar daca nu a fost o abordare corecta am vrut doar sa le aud cum ar suna in cutiile Cs-urilor, zis si facut le-am montat si la o prima auditie ghici BOOM exact ceea ce imi doream in concluzie la un volum mai tare imi cade tavanul in cap,am incercat,am ascultat,am experimentat... Cauta ,cauta mult sigur o sa gasesti ceeea ce iti doresti ,sunt prea multi papagali care se cred audiofili care mai mult o sa te bulverseze si nu ajungi la o rezolvare, sper ca am fost de ajutor cele bune! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 No comment... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 (editat) https://www.youtube.com/watch?v=6eU2XUXLoao izolatia mea este compusa din Rola BlockTec 70 lipita peste beton dupa care urmeaza lambriu de lemn (pal fin) si schema buretilor cofrati este dupa aceasta : Exact asa arata si camera mea , numai ca deasupra buretelui lateral din dreapta , este geamul Editat Decembrie 4, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Depecher Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 (editat) Se spune ca cele cu difuzor mare si fara adancime (gen kabuki), nu ar cobora foarte jos la bassul pufos Editat Decembrie 6, 2015 de Depecher Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Se spune ca cele cu difuzor mare si fara adancime (gen kabuki), nu ar cobora foarte jos la bassul pufos din cauza ca nu are excursia lunga ? cum sunt alea de subwoofer ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 despre Technics SB-M300 ce parere aveti ? Le are cineva ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 ........Cauta ,cauta mult sigur o sa gasesti ceeea ce iti doresti ,sunt prea multi papagali care se cred audiofili care mai mult o sa te bulverseze si nu ajungi la o rezolvare, sper ca am fost de ajutor cele bune! +1 Off topic; De asemenea, sunt si prea multi audiofili care se cred papagali. Link spre comentariu
Dima8930 Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 E foarte putin probabil sa gasesti repede pe cineva care sa ofere impresii despre modelul SB-M300 in calitate de proprietar. Acesta e gindit sa ofere ceva mai mult "boom" pentru o instalare care ocupa spatiu putin si arata foarte elegant , mai ales pentru armonia din spatii folosite in comun. Sunt citeva inregistrari bune pe youtube care pot fi lamuritoare despre capabilitati. Practic e un subwoofer propulsat de motoare mici (5 1/4"), de unde si sensibilitatea generala scazuta de doar 85dB. Modelul Technics SB-CS95 desi are doar 8" ar putea si el intra in calcul, care ar atinge 37 Hz cu vreo 80 dB fata de SB-M300 care are 69dB la 40 Hz acest lucru dedus din ce spune fabricantul 40 Hz ~ 45 kHz (-16 dB ). La un difuzor de 12" se mai coboara putin in frecventa la 35Hz cu sensibilitati ceva mai mari 83-85 dB, In general,pentru domeniul 20-50 Hz trebuie folosita amplificare mai mare pentru egalizarea raspunsului, deci un subwoofer activ. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 despre Technics SB-M300 ce parere aveti ? Le are cineva ?Dacă ești din București, sau poți ajunge în București, îți garantez că le asculți cu urechile tale... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum