sesebe Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Spune omule ce model de boxe ai ca nu este nici o rusine... ........................................................................................ Daca esti chiar asa de curios cauta prin posturile mele de la capitolul difuzoare, cred ca de anul trecut. Am cerut ceva sfaturi atunci legat chiar de boxele mele. Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 (editat) Technics SB-10 Sa stii ca nu-i relevant ca boxe avem unul sau altul. Pe aceeasi boxa 5 insi aud diferit. Aceeasi boxa in 5 camere,suna altfel. Si tot asa. Tu est putin privilegiat,vad ca ai o camera pentru asta. Te invidiez. Eu suplinesc uneori lipsa unui loc adecvat de auditie cu o pereche de casti de calitate. Asa pot simti toate acordurile pana la cel mai mic detaliu. Editat Decembrie 2, 2015 de Stefan Stefan Link spre comentariu
adrian lucian Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 (editat) Magnat Quantum 903, sunt de gasit pe ebay.de la preturi bune. Apar si Quantum 1003 daca ai rabdare. In bugetul asta nu au concurenta. Poti si Quantum 803 dar fiind relativ nou scoase stau in pret desi sunt sub 903 calitativ (parerea mea). Le poti asculta in Bucuresti la importator si apoi decizi ce "pandesti". Cum ai tu camera te apropi de conditiile nearfield, esti ca in studio, asa ca incintele amintite de mine sunt ce trebuie. Poti sa te gandesti la o extensie ptr joase cu un sub de calitate care dubleaza bugetul :-) si reusita implementarii in sistem e o provocare. Editat Decembrie 2, 2015 de adrian lucian Link spre comentariu
Dominicue Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 .....Sa stii ca nu-i relevant ca boxe avem unul sau altul. Pe aceeasi boxa 5 insi aud diferit. Aceeasi boxa in 5 camere,suna altfel. Si tot asa. Mare adevar ai spus :aplauze Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 (editat) Eu vad un cdplayer argintiu in ambele poze, nu un amplificator. Precizeaza exact ce model de amplificator Onkyo este te rog frumos. Este un Onkyo CR-L5 adica un aparat CD player cu amplificator incorporat si tuner si iesire optica digitala !! Este o raritate acest aparat deoarece nu mai ai nevoie de CD player separat ca sa asculti un cd original si are si intrare pentru PC. Are 40W reali in 4 iesiri de boxe + o iesire pentru subwoofer activ . Il pusesem si pe asta la vanzare dar m-am razgandit sa-l dau deocamdata pentru ca nu mai am diferenta de bani pentru amplificator pe lampi, cum avusesem de gand sa-mi cumpar .. Technics SB-10 Sa stii ca nu-i relevant ca boxe avem unul sau altul.... Chiar le ai pe bune ?? incarca te rog aici o poza cu ele de la tine din camera sa le vad si eu cum arata ! Editat Decembrie 2, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Dima8930 Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 1. care e intrarea pc? eu zic ,( si ei zic) , ca e iesire 2. care "reali"? RMS ? in 4Ohm merge la 50W, in 8 ohm scade la 35W 3. 4 iesiri de boxe? e stereo ( 2) cu boxe A si B, e bun sa testezi diverse seturi de boxe sau sa ai alt set de boxe in alta camera 4. daca il pui la vinzare dai PM Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Cum ai tu camera te apropi de conditiile nearfield, esti ca in studio.... Este chiar o camera pentru nearfield, da exact ca in studio . este un dormitor defapt ca la orice bloc numai ca eu am eliminat complet ecoul peretilor de beton si la mine orice boxa suna aproape cum e facuta sa sune ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 1. care e intrarea pc? eu zic ,( si ei zic) , ca e iesire 2. care "reali"? RMS ? in 4Ohm merge la 50W, in 8 ohm scade la 35W 3. 4 iesiri de boxe? e stereo ( 2) cu boxe A si B, e bun sa testezi diverse seturi de boxe sau sa ai alt set de boxe in alta camera 4. daca il pui la vinzare dai PM uite-l cum arata in spate ca sa te lamuresti ...m-am referit ca are intrare de LIne ,acolo unde bag eu sunetul din calculator, ce trece prin interfata mea de sunet Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Eu am boxe facute de mine, cutiile sint de la niste Life 22, made in Germany, din care original au ramas doar mediile, restul difuri de bass auto, niste Pioneer de 12" cu Fs 17Hz, si tweeter ribbon luat de la audioalchemy ce urca pina la 40kHz. Evident incinta inchisa, pe compresie. Este ceva facut sa sune cum imi place mie, nu ma intereseaza neaparat cum arata. Colegul Raimond iti poate spune cum suna, le-a ascultat la citiva wati. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 (editat) JBL ES90BK 228 euro Ce-mi arati aici prietene ??? Daca postezi, posteaza poza cu boxele tale din camera ta de auditie.... ca n--am nevoie de boxe de pe Google !! Am spus clar acolo cand am deschis topicul ca vreau sa discut doar cu oameni care au pe bune anumite boxe !! Te rog eu , pune poza cu boxele tale din camera , nu de pe google Eu am boxe facute de mine, cutiile sint de la niste Life 22, made in Germany, din care original au ramas doar mediile, restul difurid e bass auto, niste Pioneer cu Fs 17Hz, si tweeter ribbon luat de la audioalchemy. Colegul Raimond iti poate spune cum suna, le-a ascultat la citiva wati. asa ...bravo tie !! vad ca userul nomikos imi pune o poza total deplasata de la acest topic. Eu aici vreau sa imi arate fiecare ce boxe are ca sa pot sa inteleg o treaba , nu am nevoie de poze de pe Google cu boxele altora de care nu au habar Editat Decembrie 2, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
sk24bpo Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Are 2x35W in 8ohm. Este un amplificator dragutz care poate suna chiar placut, dar este greu de zis ca va face fata unor boxe un pic mai dificile. Tine cont de acest aspect si axeaza-te pe boxe usoare. Link spre comentariu
Dima8930 Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 (editat) degeaba schimbi sculele, schimba camera , cu parere de rau, cam asa sta treaba, e vorba de propagarea sunetului Editat Decembrie 2, 2015 de Dima8930 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 (editat) Magnat Quantum 903, sunt de gasit pe ebay.de la preturi bune. Apar si Quantum 1003 daca ai rabdare. In bugetul asta nu au concurenta. Poti si Quantum 803 dar fiind relativ nou scoase stau in pret desi sunt sub 903 calitativ (parerea mea).... Dar Quantum seria asta de ce nu apare la What HI-FI in reviewuri ? crezi ca sunt mai bune ca Dali Zensor ? Spune-mi clar ce ai avut tu ca sa-mi dau seama de o idee , nu din citiri pe internet degeaba schimbi sculele, schimba camera , cu parere de rau, cam asa sta treaba, e vorba de propagarea sunetului asta e deplasat ce spui...ma apuc acum sa vand apartamentul ca sa imi cumpar boxe pentru vila cu piscina..pai scuze dar nu am restul de bani pentru vila Editat Decembrie 2, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Dima8930 Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 http://www.ixbt.com/dvd/onkyo-cr-l5.shtml era cuplat cu asa ceva Onkyo D-N3X Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 (editat) Are 2x35W in 8ohm. Este un amplificator dragutz care poate suna chiar placut, dar este greu de zis ca va face fata unor boxe un pic mai dificile. Tine cont de acest aspect si axeaza-te pe boxe usoare. Da-mi exemplu de boxe usoare .... http://www.ixbt.com/dvd/onkyo-cr-l5.shtml era cuplat cu asa cevaOnkyo D-N3X da, dar boxele alea sunt slabe pentru el ... am scris mai sus ca are un sunet cam ca Marantz PM6004 Editat Decembrie 2, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum