Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema PC

ionutz1971

Postări Recomandate

Salutare ...revin cu o problema noua , de aceasta data la PC-ul meu ...am instalat doua programe ( Aida si CPU-Z ) si am constatat ca imi joaca anumite valori destul de mult...am atasat si doua filmulete...posibil sa fie sursa vinovata?

View My Video

View My Video

pentru o vizionare buna a clipurilor trebuie vizionat in full screen

Editat de ionutz1971
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionutz1971

4

• belasajgo

1

• Florinel TV

1

• adryano

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imi merge cam greu si procesorul este in permanenta la 100% ...am scanat de virusi, am inchis programe si tot asa imi ramane ...am instalat cele doua programe pe alte doua calculatoare la servici si acolo toate valorile sunt fixe , nu fluctueaza deloc ...

Link spre comentariu

Nu sunt probleme cu sistemul de racire? Din ceea ce se vede din video se mareste tensiunea de alimentare a procesorului, respectiv frecventa de lucru e influentata, iar o posibila cauza ar fi temperatura ridicata. Am intilnit situatia cind un nucleu, din doua, lucra permanent la 100% si functionarea PC-ului nu era normala. Cauza fusese supraincalzirea in timpul functionarii.

Editat de adryano
Link spre comentariu

Salut Ionutz1971 frecventa si tensiunea cu care este alimentat procesorul variaza deoarece ai activat in bios cool'n'quiet, daca ii dati disable ar trebui sa ai mereu frecventa lui normala din fabrica si nu ar mai trebui sa fluctueze nici frecventa nici tensiunea.

Link spre comentariu

Daca dezactivezi cool'n'quiet iti sta la frecventa maxima si consuma curent degeaba.  E perfect normal sa faca asa pentru a economisi energie, toate procesoarele moderne au asa ceva, fie ele AMD sau Intel.

Uite am facut si eu un filmulet din PC-ul meu, tot asa face:

View My Video

Editat de modoran
Link spre comentariu

Corect!...asa este...am activat aceasta functie iar coolerul de pe procesor si el isi creste turatia in functie de utilizarea procesorului...mi-a scapat din vedere acest lucru..:)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări