ionutz1971 Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 (editat) Salutare ...revin cu o problema noua , de aceasta data la PC-ul meu ...am instalat doua programe ( Aida si CPU-Z ) si am constatat ca imi joaca anumite valori destul de mult...am atasat si doua filmulete...posibil sa fie sursa vinovata? View My Video View My Video pentru o vizionare buna a clipurilor trebuie vizionat in full screen Editat Decembrie 2, 2015 de ionutz1971 Link spre comentariu
belasajgo Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Este totul normal. Ai ceva probleme cu calculatorul de ai instalat aceste programe? Link spre comentariu
ionutz1971 Postat Decembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Imi merge cam greu si procesorul este in permanenta la 100% ...am scanat de virusi, am inchis programe si tot asa imi ramane ...am instalat cele doua programe pe alte doua calculatoare la servici si acolo toate valorile sunt fixe , nu fluctueaza deloc ... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 biosul lai resetat Link spre comentariu
adryano Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 (editat) Nu sunt probleme cu sistemul de racire? Din ceea ce se vede din video se mareste tensiunea de alimentare a procesorului, respectiv frecventa de lucru e influentata, iar o posibila cauza ar fi temperatura ridicata. Am intilnit situatia cind un nucleu, din doua, lucra permanent la 100% si functionarea PC-ului nu era normala. Cauza fusese supraincalzirea in timpul functionarii. Editat Decembrie 2, 2015 de adryano Link spre comentariu
sebi Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 curatati coolerul de praf si schimbati pasta termoconductoare pentru inceput. Link spre comentariu
ionutz1971 Postat Decembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Din pacate nu-mi merge internetul sa postez o poza cu temperaturile...CPU este la 35 grade Link spre comentariu
marian_valcea Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Salut Ionutz1971 frecventa si tensiunea cu care este alimentat procesorul variaza deoarece ai activat in bios cool'n'quiet, daca ii dati disable ar trebui sa ai mereu frecventa lui normala din fabrica si nu ar mai trebui sa fluctueze nici frecventa nici tensiunea. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 (editat) Daca dezactivezi cool'n'quiet iti sta la frecventa maxima si consuma curent degeaba. E perfect normal sa faca asa pentru a economisi energie, toate procesoarele moderne au asa ceva, fie ele AMD sau Intel. Uite am facut si eu un filmulet din PC-ul meu, tot asa face: View My Video Editat Decembrie 2, 2015 de modoran Link spre comentariu
ionutz1971 Postat Decembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Corect!...asa este...am activat aceasta functie iar coolerul de pe procesor si el isi creste turatia in functie de utilizarea procesorului...mi-a scapat din vedere acest lucru.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum