Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multimetru Beckman 3020

Postări Recomandate

Salut prieteni,

Bunul meu prieten din Tg. Jiu mi-a dăruit un  multimetru digital tip Beckman 3020, produs în SUA.Din păcate displayul are probleme, are o pată mare în interior(parcă a fost supraîncăzit) şi nu se poate utiliza.

În rest, atât cat pot distinge, se pare că nu are alte probleme, iar în inerior nu este nimic "pârlit".

Mă poate ajuta cineva, măcar cu un sfat?!

Cu stimă şi respect,

post-203280-0-93720700-1449001221_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elctropan

4

• briobit

2

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Din păcate afișajul degradat termic nu se poate remedia, iar de înlocuit nu se poate decât cu unul identic. Singura șansă ar fi să găsiți un mutimetru identic, dar cu alt defect....

Link spre comentariu

Deja citisem acel link.

Din păcate, la comentarii vreo câţiva chiar au întrebat de unde se poate găsi display şi răspunsul celui care a scris blogul a fost de genul să găseşti un alt aparat pentru piese dar cu displayul bun, sau te trimitea la Beckman.

Ce am citit interesant este faptul că displayul la cei care îl aveau defect, avea acelaşi defect ca al meu cu pata.

Mulţumesc deocamdată, sper să apară o minune de undeva.

Link spre comentariu

Mai zice în topic şi:"main chip from a Wavetek HD100 e identică cu "main chip from the Beckman 3020", deci şi un multimetru Wavetek HD100 ar fi bun pentru display.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări