bobo Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 buna seara. tv combo(tv+dvd) LEXIBOOK TVDVD1SP spiderman adus din Franta. in menu are activate doar normele BG,I si L. procesor: TDA9381PS/N3/3 memorie :24c16 nu cunosc modalitatea de intrare in sm la acest tv,cred ca se aseamana cu un model combo de DENVER. tv nu ae telecomanda dar i-am programat un mfy cu cod 2482 si se pare ca face toate functiile. va rog sa m ajutati cu secventa de sm sau sa-mi activati norma DK din dump. postez dumpul. multumesc anticipat. TV+DVD Lexibook TVDVD1SP spiderman.rar Link spre comentariu
tehtronics Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 (editat) bobo, pune dumpul asta si verifica daca trebuie schimbat si FUS-ul Ce taste ai pe panoul tv-ului? lexibook bg_dk .rar Editat Decembrie 1, 2015 de tehtronics Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2015 multumesc d-l marius.dumpul este ok. intre timp schimbasem fus-ul cu k2950m si montasem un sfe de 6,5mhz peste cel de 5,5mhz. am sters memoria 24c16 si am avut surpriza sa o scrie procesorul in cateva secunde si sa constat sa s-a activat si norma dk. deci acest tv merge cu memoria goala si se rezolva de la sine cu norma de sunet. fac o rectificare,codul mfy este 1482( nu cum am scris mai sus din memorie). multumesc pt ajutor si promptitudine,...doar de la dvs sau "dan cod" speram sa vina acest ajutor si asa a fost. 1 Link spre comentariu
tehtronics Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Multumim pentru informatii si pentru...aprecieri. Stima! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum