Vizitator viobio Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Vedeți cum va organizați, sala sa fie libera,curata, la ora 13 și 50 minute!Altfel confisc tot și va iau ostateci! Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Salut Leco, voi veni si eu impreuna cu un alt coleg de servici, tot electronist si el. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Oki, updatez cind ajung acasa! Link spre comentariu
Vizitator Miteata Nicolae Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 (editat) Ramane valabil eu vin cu trei amplificatoare unul delia modificat update la borne intrare si iesire plus finali schimbat unul reparat de mine monacor pa-940 plus noua achizitie.Sa vad cum o se le car (bine ca stau aproape de electromagnetica)Vreau sa vad sa asist la testarea irs3000 miau trezit interesul !! Editat Ianuarie 4, 2016 de Miteata Nicolae Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Nu mai pomeni de Ube dacă vrei să apuci o pensie liniştită. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Facut curat, nu fac reclama mascata. Link spre comentariu
Razvan Raducan Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 (editat) Salut, as vrea sa vin si eu cu o pereche de boxe facute in regim DIY. Boxele sunt bass reflex cu difuzoare fostex ff225wk si un amp panasonic sa-xr45. image gratuite à télécharger image gratuite Editat Ianuarie 4, 2016 de Razvan Raducan Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Te asteptam, updatez cind ajung acasa! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 E acasă. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Facut curat, nu fac reclama mascata. Link spre comentariu
[i_unit] Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Nu se poate face si un mic upload, ca sa stim la ce sa ne asteptam? Referitor la muzica de test, as propune o piesa prin care se pot evidentia anumite aspecte, este vorba de "Loredana - Trandafir de la Moldova" de pe albumul "Agurida". Putine boxe trec acest test, din punctul meu de vedere. Electrocompanietul propus de mine poate fi adus numai de proprietar, care doreste sa vina cu un prieten, posesor de Marantz pm8200, curios la randul sau de comparatii si/sau masuratori. As dori sa stiu daca sunt bineveniti. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Exista piesa, format wav direct de pe cd.Sinteti bineveniti, mai ales cu aparate referinta. De tinut cont ca la ora 13:35 oprim tot, stringem, facem curat! Deci la 08:30 ne vedem acolo! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Ajuns acasa, updatat lista. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Desi nu are importanta (ca nu prea sunt cunoscut), dar ai uitat sa ma pui pe mine pe lista (+ inca un coleg). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum