Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Întîlniri periodice ale constructorilor de amplificatoare

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator Miteata Nicolae

Ramane valabil eu vin cu trei amplificatoare unul delia modificat update la borne intrare si iesire plus finali schimbat unul reparat de mine monacor pa-940 plus noua achizitie.Sa vad cum o se le car (bine ca stau aproape de electromagnetica)Vreau sa vad sa asist la testarea irs3000 miau trezit interesul !!

Editat de Miteata Nicolae
Link spre comentariu

Nu se poate face si un mic upload, ca sa stim la ce sa ne asteptam?

Referitor la muzica de test, as propune o piesa prin care se pot evidentia anumite aspecte, este vorba de "Loredana - Trandafir de la Moldova" de pe albumul "Agurida". Putine boxe trec acest test, din punctul meu de vedere.

Electrocompanietul propus de mine poate fi adus numai de proprietar, care doreste sa vina cu un prieten, posesor de Marantz pm8200, curios la randul sau de comparatii si/sau masuratori. As dori sa stiu daca sunt bineveniti.

Link spre comentariu

Exista piesa, format wav direct de pe cd.Sinteti bineveniti, mai ales cu aparate referinta. De tinut cont ca la ora 13:35 oprim tot, stringem, facem curat! Deci la 08:30 ne vedem acolo!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări