Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Întîlniri periodice ale constructorilor de amplificatoare

Vizitator

Postări Recomandate

Se poate veni si cu o scula brand name, nu se supara nimeni, chiar m-as bucura sa avem ceva referinta ca termen de comparatie.

ONTOPIC, se poate veni (chiar doresc asta), si cu amplificatoare de firma, brand, hi-end!

Incinte, asemeni!

Nu as vrea sa se creada ca sunt audiofil, amplificatorul nu este al meu personal, dar asta am inteles din mesajele tale Leco, ca vrei sa compari amplificatorul tau cu unul "audiofil", "hi-end", "brand name", etc. Eu asta pot sa-l aduc ("maxim audiofil"), iar daca nu trebuie sau nu este suficient pt standardele tale, e ok.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Da ce domnule este de ris daca ai ca pasiune audiofilia? Important este sa nu bati cimpii cu tot felul de ineptii care tin de marketing.

Nu as vrea sa se creada ca sunt audiofil, amplificatorul nu este al meu personal, dar asta am inteles din mesajele tale Leco, ca vrei sa compari amplificatorul tau cu unul "audiofil", "hi-end", "brand name", etc. Eu asta pot sa-l aduc ("maxim audiofil"), iar daca nu trebuie sau nu este suficient pt standardele tale, e ok.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Salutare tuturor!

Dupa cum stiti, in Electromagnetica la colegul Viobio, s-au organizat diverse intilniri ale constructorilor de amplificatoare, in special pe tuburi (lampi).

Prin amabilitatea lui, ne-am intilnit anul asta si noi, siliconistii, si cum exista o noua intilnire a lamparilor curind,

http://www.elforum.info/topic/103281-întâlnire-pasionati-de-audio-pe-tuburi/page-12

tot prin amabilitatea lui de a ne pune la dispozitie sala de repetitii in care s-au facut toate intilnirile de pina acum, ma gindesc sa organizam si noi, siliconistii, si nu numai, o intilnire in luna Ianuarie 2016 pe data de 10, Duminica.

Fiecare poate veni cu ce amplificator a mesterit, indiferent de putere sau de cum arata, incinte acustice si surse de semnal voi aduce eu.

Inclusiv osciloscop, generator AF si rezistente dummy load pentru cine doreste sa isi "masoare jucaria"!

Ce parere aveti de aceasta oportunitate de a ne intilni, socializa, si asculta impreuna realizarile?

In sala de repetitii nu se fumeaza si nu se consuma alcool, dar exista loc amenajat pentru fumatori, iar ca bauturi, orice nonalcoolic.

Daca pina spre data de 20 a lunii in curs, reusim sa ne stringem minim 10-15 insi, dau "ok-ul" pentru luna Ianuarie, data intilnirii exclusiv Duminica, trebuie sa i-o comunic cu 2 saptamini inainte.

Pot veni si constructorii lampari, sau posesori de amplificatoare de firma hi-end, si poate cu aceasta ocazie, amelioram si micile conflicte si dispute dintre unii.

Cine doreste sa vina, sa se arate interesat si sa scrie in acest topic.

Voi face o lista in acest topic, pe care o voi updata in functie de doritori.

Va astept! 0722 644 663

Rog pe colegii Ratza sau Sharky, daca se poate face acest topic sticky, pina pe 08 Ianuarie 2016, multumesc!

EDIT lista participanti:

Colegi inscrisi:

DjLeco

MLGore

Valor

red93

Pufuletz

dj_bryz

Hyper2283

gn2009+ inca un coleg

Valos

i unit

Robertginea

Tudor (ultimii 2 sint niste prieteni de ai mei ce nu au cont pe forum insa au fost foarte incintati de initiativa, vom asculta si un Powersoft al lui Tudor)

Salutare tuturor!

Dupa cum stiti, in Electromagnetica la colegul Viobio, s-au organizat diverse intilniri ale constructorilor de amplificatoare, in special pe tuburi (lampi).

Prin amabilitatea lui, ne-am intilnit anul asta si noi, siliconistii, si cum exista o noua intilnire a lamparilor curind,

http://www.elforum.info/topic/103281-întâlnire-pasionati-de-audio-pe-tuburi/page-12

tot prin amabilitatea lui de a ne pune la dispozitie sala de repetitii in care s-au facut toate intilnirile de pina acum, ma gindesc sa organizam si noi, siliconistii, si nu numai, o intilnire in luna Ianuarie 2016 pe data de 10, Duminica.

Fiecare poate veni cu ce amplificator a mesterit, indiferent de putere sau de cum arata, incinte acustice si surse de semnal voi aduce eu.

Inclusiv osciloscop, generator AF si rezistente dummy load pentru cine doreste sa isi "masoare jucaria"!

Ce parere aveti de aceasta oportunitate de a ne intilni, socializa, si asculta impreuna realizarile?

In sala de repetitii nu se fumeaza si nu se consuma alcool, dar exista loc amenajat pentru fumatori, iar ca bauturi, orice nonalcoolic.

Daca pina spre data de 20 a lunii in curs, reusim sa ne stringem minim 10-15 insi, dau "ok-ul" pentru luna Ianuarie, data intilnirii exclusiv Duminica, trebuie sa i-o comunic cu 2 saptamini inainte.

Pot veni si constructorii lampari, sau posesori de amplificatoare de firma hi-end, si poate cu aceasta ocazie, amelioram si micile conflicte si dispute dintre unii.

Cine doreste sa vina, sa se arate interesat si sa scrie in acest topic.

Voi face o lista in acest topic, pe care o voi updata in functie de doritori.

Va astept! 0722 644 663

Rog pe colegii Ratza sau Sharky, daca se poate face acest topic sticky, pina pe 08 Ianuarie 2016, multumesc!

EDIT lista participanti:

Colegi inscrisi:

DjLeco

MLGore

Valor

red93

Pufuletz

dj_bryz

Hyper2283

gn2009+ inca un coleg

Valos

i unit

Robertginea

Tudor (ultimii 2 sint niste prieteni de ai mei ce nu au cont pe forum insa au fost foarte incintati de initiativa, vom asculta si un Powersoft al lui Tudor)

Locatia.

file.php

file-1.php

Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Nu ,este in aceasi stare,astept unii tranzistori dupa sarbatori,Adrian a gasit o gramada de semiconductori cu probleme,mai mult el se ocupa ce jumba aia,cind vor veni piesele,o sa lucram la el impreuna.

Link spre comentariu

Leco trage tare sa termine un V3, nu am cu ce sa ma prezint daca nu-l termin...  :)

l dupa amplificator.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Man...la ce tensiuni faci sursa....nu de alta...far raman si eu fara amplificator de prezentare...si poate vin cu doua kituri clasa D si poate imi dai si mie un pic 'curent'...sa nu vin cu mana goala. Azi vine clientul.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări