Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Întîlniri periodice ale constructorilor de amplificatoare

Vizitator

Postări Recomandate

Salut Leco....ma inscriu si eu cu un amplificator clasa D facut de mine....daca nu este cu suparare. Chiar vreau sa vad o comparatie live pe niste boxe profesionale. Sper sa fiu in Bucuresti la data care se stabileste intalnirea.Multumesc.

Nu stiu ce spui tu prin profesionale...dar eu sper sa nu o ardem in sute de watti. Sper sa ascultam muzica buna...si sunt foarte curios de ampliful tau clasa D. Te astept la intalnire.O sa vin si eu cu doua kituri clasa d ...facute de ionut....asta daca le termin carcasa pana atunci. Oricum ne vedem acolo. Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

Nu stiu ce spui tu prin profesionale...dar eu sper sa nu o ardem in sute de watti. Sper sa ascultam muzica buna...si sunt foarte curios de ampliful tau clasa D. Te astept la intalnire.O sa vin si eu cu doua kituri clasa d ...facute de ionut....asta daca le termin carcasa pana atunci. Oricum ne vedem acolo.

Cand am spus boxe profesionale m-am referit stric la boxe cu spl ridicat si bine filtrate,cu un raspuns bun in frecventa,ceea ce Leco si are in clipa de fata si le va aduce el din cate am inteles. Si nu e vorba sa o ardem in sute de wati pt ca nu vreau sa ma compar un putere cu nimeni ci vreau sa vad o comparatie live, si cred ca nu sunt singurul...intre o clasa AB si clasa D pe aceleasi incinte si din aceeasi sursa de semnal.Nu am avut posibilitatea sa fac aceasta comparatie.Diferentele...din PUNCTUL meu de vedere vor fi insesizabile din considerente personale pe care le-am luat in vedere proiectarea amplificatorului. Sper sa poti onora si tu prezenta cu acele kituri...stiu ca ionut e extrem de pasionat de clasa d si face kituri bune.Si apropo....Leco....cam pe la ce ora este startup-ul...nu de alta dar seara am alt eveniment.
Link spre comentariu

Deci intilnirea incepe in jurul a 08:30 si 08:45, la ora 09:00 as vrea sa avem instalate incintele, conectica etc.

Boxele vor fi PRO adica 15" midbass si driver de 1,75" cu iesire de 1" (100db/1w/1m),  si 15" kickbass (102db/1w/1m) adica exact setup-ul de aici (boxele) doar ca vor fi doar 2 basi (2 fiind inchiriati la club), oricum nu trebuie sa dam tare ci doar sa ascultam pe boxe capabile in registrul 40Hz-22kHz.

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator Valos

O sa aduc Kef Blade cu niste monoblock-uri pass labs. Dar mai intai sa jefuiesc o banca si pe urma le aduc....sau nu :))

Tot ontopic 9 ianuarie pica sambata nu duminica , deci pe 10 ianuarie se tine  intalnirea daca e intradevar in acea duminica.

Link spre comentariu

buna seara. confirm si eu plus un prieten . poate aducem si un amplif Atoll de comparatie. nu depinde de mine dar cred ca baiatul o sa il aduca ca doar nu il caram in brate. plus multe fisiere de test si cd -uri originale. am pus deoparte chiar si citeva DSD-uri de test care se aud intr-un mare fel...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

10.01.2015 ,e libera acea Duminica.

O sa aduc Kef Blade cu niste monoblock-uri pass labs. Dar mai intai sa jefuiesc o banca si pe urma le aduc....sau nu :))Tot ontopic 9 ianuarie pica sambata nu duminica , deci pe 10 ianuarie se tine  intalnirea daca e intradevar in acea duminica.

Foarte bine ca ai obsevat!Intilnirea are poc pe data de 10.01.2016 . Duminica.
Link spre comentariu

Nu facem intilnire de audiofilie (nu avem cu ce), ci de amplificatoare DIY, si eventual comparam cu scule de firma, deci orice amplificator este BINEVENIT!

Oricum se vor face si masuratori, pe linga auditii (cine doreste).

Am editat data intilnirii pe prima pagina, DUMINICA 10 ianuarie 2016.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări