Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Întîlniri periodice ale constructorilor de amplificatoare

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator decimator

Nu mai am nicio legatura de colegialitate cu acel domn, au fost niste neintelegeri.Daca vom organiza in alta parte, voi posta in acest topic detaliile.Ce aveai de prezentat?

Un amp construit dupa schema unui coleg de aici,este surpriza.
Link spre comentariu

Am vb. Costa 75 de euro , de la 7 dimineata pana la 22 seara. Nu exista restrictii de zgomot in acest interval orar si nici in privinta consumului de curent electric. Panoul electric este in sala , daca sare vreo siguranta accesul la el este extrem de facil. Langa locatie exista si un magazin Dedeman in caz de aveti nevoie de cabluri suplimentare sau alte ustensile. Nu exista restrictie la consumul de alcool dar nu sunt acceptate bataile :) Dedesubt este un magazin alimentar daca vi se face foame sau sete. Toaleta si lavoar de lux dar nuexista aer conditionat dar pentru iarna exista caldura. Din fericire locul este racoros cu aerisire excelenta. Poti sa vii sa vezi despre ce este vorba oricand doresti. Accesul este direct din bulevard. Exista cateva mese, scaune si o canapea pentru auditii. Deasemenea exista terasa pentru fumat.

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Voi face un topic sticky cu intalniri amplificatoare unde voi pune linkuri catre initiativa aceasta, cea a lui leco, si altele care vor fi dorite a fi publice.

Cum e acum nu poate ramane pt ca e plin de offtopic.

Topicul va fi cu regulament separat, se vor posta doar date concrete pentru o propunere de intalnire.

Pentru intalnirea in sine se va deschide topic separat. PRactic sticky-ul va fi un fel de cuprins.

Offtopicul va fi tratat asa cum se cuvine, posturi sterse....

Link spre comentariu

De la anul viitor ma bag si eu sa sponsorizez astfel de intalniri.

Gandacul a dat o solutie si vom mai vedea.

Invitati de marca V si Z.

Spor tuturor care lucreaza,

Mircea.

Link spre comentariu

Am făcut curăţenie pe aici, dacă vreţi să postaţi la obiect e OK, dar orice offtopic şi atacuri la persoană vor fi şterse şi dacă se mai repetă, închid topicul definitiv....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări